Повезане вести
Постизборна "битка" за Београд: Компликације због пукотина у Несторовићевој групи, Нови ДСС интензивно преговара са СПН
Еуроневс 24.01.2024
Коначни резултати парламентарних избора и избора у Београду су објављени, а ГИК и РИК су доделили одборничке, односно посланичке мандате. Следећи корак је формирање градског и републичког парламента и формирање власти. Извесно… »
Питали смо Несторовићевог кандидата за градоначелника да ли се договорио са Шапићем да га подрже у Београду: Ово је његов…
Нова 24.01.2024
Из трећег покушаја портал Нова.рс успео је да дође до одговора од носиоца београдске листе “Ми - глас из народа” Александра Јерковића да ли је договорио сарадњу и улазак у власт са кандидатом за градоначелника Београда… »
Јерковић: Покрет „Нема назад – Иза је Србија“ није водио преговоре са коалицијом око СНС-а
Н1 Инфо 24.01.2024
Александар Јерковић, носилац београдске листе "Ми - глас из народа", изјавио је да покрет "Нема назад - Иза је Србија" није водио преговоре са коалицијом око СНС-а. Након што је потпредседник Српске напредне странке и кандидат за… »
Избори у Београду између политике и математике – Слађана Коматина из Цесида о две опције за формирање власти
РТС 24.01.2024
Слађана Коматина из Цесида каже за РТС да је у Београду, поред формирања већине са листом Бранимира Несторовића, могуће и формирање мањинске власти коју би чиниле СНС и СПС уз подршку Несторовићевог покрета "Ми, глас из… »
Орлић: Конститутивна седница Скупштине до 11. фебруара, опозиција се неће одрећи мандата
Нова 24.01.2024
Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је да ће до 11. фебруара бити одржана коститутивна седница новог парламента, након чега ће се приступити формирању Владе. Он је гостујући на телевизији Пинк указао да су… »
Отворене прозивке унутар листе која држи кључ за формирање власти у Београду
Инсајдер 24.01.2024
Да ли ће власт у Београду бити формирана тренутно зависи од мандата одборника који су у Скупштину Београда ушли на листи “Ми глас из народа” коју предводи Бранимир Несторовић, а која се на градским изборима појавила под именом… »
Шта ће бити са Београдом: Док се ломе копља ко ће бити власт, Несторовић ћути, његов кандидат га “прозива” а Шапић врбује…
Нова 24.01.2024
Да ли ће бити већине у Београду и даље је једно од главних питања након завршених избора 17. децембра. Копља се од самог старта ломе на листи или можда боље рећи неколико одборника са листе “Ми - глас из народа”. Након… »
Постизборне трзавице СНС и СПС у Книћу: Конститутивна седница заказана, одборници дошли и отишли без урађеног посла, ово је…
Блиц 24.01.2024
Владајућа коалиција СНС и СПС суочила се, изгледа неочекивано, са првим великим постизборним изазовом у шумадијској варошици Кнић где конститутивна седница скупштине општине није одржана иако је заказана. Наиме, три одборника СНС… »
Док се у Београду СНС „пакује“ власт са Несторовићевим одборницима, његов кандидат за градоначелника твитује – из Москве…
Нова 24.01.2024
Лавина позива покренула је питање да ли ће двојац Српска напредна странка - Социјалистичка партија Србије уз помоћ појединих одборника са листе “Ми - глас из народа” успети да формира већину у Београду. И док су све очи упрте у… »
Јерковић: Нисам био на Несторовићевој листи, већ на својој
Нови магазин 24.01.2024
Носилац листе "Ми-глас из народа" за београдске изборе Александар Јерковић изјавио је данас да он на децембарским изборима није био на одборничкој листи Бранимира Несторовића, већ на својој. "Како то да је листа др Бранимира… »
Шта све из Русије твитује Александар Јерковић о спорењу са „МИ – Глас из народа“?
Данас 24.01.2024
Носилац листе „Ми Глас из народа“ на београдским изборима, Александар Јерковић, од кога може зависити формирање нове напредњачке већине у престоници, на друштвеној мрежи „Икс“ у неколико објава протеклих дана прозива своје… »
Владимир Орлић: Конститутивна седница Скупштине биће одржана до 11. фебруара
Н1 Инфо 24.01.2024
Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је да ће до 11. фебруара бити одржана коститутивна седница новог парламента, након чега ће се приступити формирању Владе. Он је гостујући на телевизији Пинк указао да су… »
Конститутивна седница Скупштине Србије до 11. фебруара, изјавио председник парламента
Слободна Европа 24.01.2024
Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је да ће до 11. фебруара бити одржана конститутивна седница новог парламента, након чега ће се приступити формирању Владе. Он је гостујући на телевизији Пинк указао да су… »
Орлић: Конститутивна седница Скупштине биће одржана до 11. фебруара
Радио сто плус 24.01.2024
Он је гостујући на телевизији Пинк указао да су проглашени коначни резултати избора и да је почео да тече рок од 30 дана за одржавање конститутивне седнице Скупштине Србије. “Све иде по плану и закону. Најкасније до 11. фебруара… »
Орлић: Конститутивна седница Скупштине до 11. фебруара, онда бирамо људе за план „Скок у будућност“
Ин медија 24.01.2024
Познат датум: Орлић: Конститутивна седница Скупштине биће одржана до 11. фебруара, након тога следи формирање владе
Курир 24.01.2024
Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је да ће до 11. фебруара бити одржана коститутивна седница новог парламента, након чега ће се приступити формирању Владе, преноси Бета. Он је гостујући на телевизији Пинк указао… »
Марковић На челу парламента: Конститутивна седница новог сазива Скупштине града Краљева
Вечерње новости 24.01.2024
На маратонској конститутивној седници Скупштине града Краљева, за председника локалног парламента поново је изабран Ненад Марковић (СНС) који је и у минула два сазива обављао ту функцију, док је за његовог заменика изабрана… »
Упркос већини без локалне власти у Книћу: Коалиција напредњака и социјалиста доведена у питање због места председника…
Данас 24.01.2024
Локална власт није конституисана на Седници Скупштине општине у Книћу на седници одржаној јуче у овом шумадијском месту иако СНС и СПС имају већину одборника. По незваничним информацијама то је због тога што један део одборника… »
Орлић: Конститутивна седница Скупштине биће одржана до 11. фебруара
Инсајдер 24.01.2024
Ратко Фемић: Притисак улице даје резултат, у Београду се још вага шта да се уради
Н1 Инфо 24.01.2024
Уредник на порталу Нова Ратко Фемић оценио је за Н1 да је чудно то што владајућа странка још није обезбедила већину за формирање власти у Београду, и да је очигледно да притисак улице даје резултат и да се још вага шта да се… »
Има ли назад? "Ми - Глас из народа" одговорили Јерковићу
Правда 24.01.2024
Саопштење Александра Јерковића, кандидат за градоначелника листе МИ-Глас из народа, којим је позвао руководство Покрета на састанак како би „разменили ставове, не само по питању одлука које се тичу београдских избора, већ и о… »
Четири дилеме о новој влади Србије: "Усељење" у Немањину 11 могуће већ у марту, али би један "станар" после седам година…
Блиц 24.01.2024
Иако је Српска напредна странка (СНС) на децембарским изборима освојила толико гласова да сама може да направи нову владу Србије, за формирање власти у Немањиној 11 биће потребно испунити и неколико међукорака. Дилема и… »
Већ се закувало: Почели разговори о формирању власти у Београду: За непуна два сата стигао и позив на разговор и прво…
Блиц 24.01.2024
Разговори о формирању београдске власти и званично су почели. Иако се до сада само спекулисало ко би са ким могао да направи сарадњу, али и ко је са ким не жели, током јучерашњег дана, за само два сата, десило се неколико… »
„Јерковић на једну, Несторовић на другу страну“: Најављује ли подела унутар „МИ – Глас из народа“ и формирање још једне…
Данас 23.01.2024
Кандидат за градоначелника Београда испред коалиције Српске напредне странке Алескандар Шапић све чини да дође до броја одборника довољног за формирање градске већине, а у групи грађана од којем му пре свега зависи успех, “МИ –… »
Никодијевић (СПС): Изјава Томе Филе нетачно интерпретирана, рекао је “да би било добро” да дође до формирања градске власти…
Данас 23.01.2024
Председник београдског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) Никола Никодијевић изјавио је вечерас да кандидат листе око СПС за градоначелника Београда Тома Фила није рекао да ће та и листа Српске напредне странке (СНС)… »
Саботирана конститутивна седница скупштине у Книћу, владајућа коалиција доведена у питање
Данас 23.01.2024
Конститутивна седница Скупштине општине Кнић није одржана, јер су одборници Српске напредне странке (СНС) напустили заседање након што није изгласан дневни ред против кога су гласали поједини одборници СНС и СПС, сазнаје ФоНет… »
Вести дана »

Трамп рекао да ће звати Путина после састанка са Зеленским и Европљанима
Данас пре 24 минутајош 11 повезаних

‘Где смо оно стали’: Демолирано још једно седиште СНС-а, протести широм Србије
Данас пре 9 минутајош 4 повезане

Временска прогноза за уторак 19. август: Данас облачно, понегде са кишом, до 30 степени
Бета пре 4 минутајош 1 повезана

Министри Владе Србије у Пионирском парку: Мали, Селаковић и Месаровић са присталицама СНС
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана