Повезане вести
Није му било пријатно: Дарка Лазића питали за Барбару Бобак усред емисије, ево шта је одговорио: Жена му све време седела у…
Блиц 24.01.2024
Певач Дарко Лазић се након раскида са Барбаром Бобак оженио Катарином Лазић. Наиме, Дарко Лазић је одмах после раскида са колегиницом наставио даље, а синоћ је гостујући у "Амиџи шоу", добио питање везано за бившу љубав. - Да… »
Дарку лазићу Ана Севић била и на свадби: А кад се спомене ова његова бивша није могао да сакрије нервозу! Бурна реакција
Курир 24.01.2024
Фолкер Дарко Лазић, након што је раскинуо везу са колегиницом Барбаром Бобак, прошле године стао је на луди камен са изабраницом Катарином. Али по свему судећи, иако је у одличним односима са првом супругом Аном Севић, која му је… »
Дарко Лазић навалио на Каћу! Ево шта фолкер ради кад камере не снимају - пљуштали пољупци пред свима, а њој просто…
Курир 24.01.2024
Певач Дарко Лазић не одваја се од супруге Катарине па је тако с њом дошао и на снимање емисије Огњена Амиџића, која га је све време стрпљиво чекала иза камера. Да не могу једно без другог видели су сви присутни у студију… »
Ово нисте могли да видите на: ТВ-у Дарко Лазић у паузама снимања емисије не пушта жену на миру - дохватио је пред свима, а…
Блиц 24.01.2024
Фолк певач Дарко Лазић синоћ је на снимање емисије Огњена Амиџића дошао са супругом Катарином, која га је све време чекала иза камера. Дарко је у паузама снимања нон-стоп ишао до ње, не би ли размењивали нежности, што су… »
"Мами сам за рођендан купио прслук": Дарко Лазић о породици - иде далеко од Србије без супруге: "Одвојени за Дан заљубљених"…
Блиц 23.01.2024
Фолкер Дарко Лазић открио је да ускоро иде "преко баре", а да му друштво неће правити супруга Катарина. - Каћа неће ићи са мном у Америку. Каћа треба да иде у октобру, ваљда, са Вики Миљковић... Ништа, бићемо на камери! За Дан… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 15 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана