Povezane vesti
Kontrola pokazala: Mnogi avioni Boing 737 Max 9 imali labave šrafove
Radio 021 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije "Alaska erlajns" Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Max 9 tog avio-prevoznika otkriveno da su mnogi avioni imali labave zavrtnje. "Više sam nego frustriran i razočaran. Ovo se dogodilo… »
"Mnogi avioni imali labave zavrtnje": Alaska erlajns pronašla dodatne probleme na 737 MAX 9 nakon incidenta
Euronews 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije Alaska erlajns, Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Maks 9 tog avio-prevoznika, nakon incidenta ranije ovog meseca, otkriveno da su "mnogi" avioni imali labave zavrtnje. "Više sam nego… »
Problemi na Boeingovim avionima: Pronađene nove greške
Al Jazeera 24.01.2024
Avion na letu Alaska Airlinesa prinudno je sletio na aerodrom nakon što su vrata za prinudni izlaz otpala tokom leta; sve Boeing 737 MAX 9 letjelice odmah su prizemljene. Kompanija Alaska Airlines potvrdila je da je novim internim inspekcijama aviona… »
"Mnogi avioni su imali labave zavrtnje": Izvršni direktor kompanije Aljaska erlajns o dodatnim problemima na Boingovom avionu
Blic 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije Aljaska erlajns, Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Max 9 tog avio-prevoznika nakon incidenta ranije ovog meseca otkriveno da su "mnogi" avioni imali labave zavrtnje. - Više sam nego… »
Vesti dana »

Studenti iz Šapca pozivaju na protest u Lazarevcu 10. juna
Serbian News Media pre 2 satajoš 44 povezane

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 8 satijoš 11 povezanih

Inter "odučen od fudbala", PSŽ "petardom" prvi put u istoriji pokorio Evropu!
Sportske.net pre 58 minutajoš 48 povezanih

Kandidatkinja SNS izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih

Parizova "petica" za istoriju, niko nikada kao Enrikeova "mašina"!
Sportske.net pre 43 minutajoš 113 povezane