Povezane vesti
Kontrola pokazala: Mnogi avioni Boing 737 Max 9 imali labave šrafove
Radio 021 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije "Alaska erlajns" Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Max 9 tog avio-prevoznika otkriveno da su mnogi avioni imali labave zavrtnje. "Više sam nego frustriran i razočaran. Ovo se dogodilo… »
"Mnogi avioni imali labave zavrtnje": Alaska erlajns pronašla dodatne probleme na 737 MAX 9 nakon incidenta
Euronews 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije Alaska erlajns, Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Maks 9 tog avio-prevoznika, nakon incidenta ranije ovog meseca, otkriveno da su "mnogi" avioni imali labave zavrtnje. "Više sam nego… »
Problemi na Boeingovim avionima: Pronađene nove greške
Al Jazeera 24.01.2024
Avion na letu Alaska Airlinesa prinudno je sletio na aerodrom nakon što su vrata za prinudni izlaz otpala tokom leta; sve Boeing 737 MAX 9 letjelice odmah su prizemljene. Kompanija Alaska Airlines potvrdila je da je novim internim inspekcijama aviona… »
"Mnogi avioni su imali labave zavrtnje": Izvršni direktor kompanije Aljaska erlajns o dodatnim problemima na Boingovom avionu
Blic 24.01.2024
Izvršni direktor kompanije Aljaska erlajns, Ben Minući rekao je da je novim internim inspekcijama aviona Boing 737 Max 9 tog avio-prevoznika nakon incidenta ranije ovog meseca otkriveno da su "mnogi" avioni imali labave zavrtnje. - Više sam nego… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 18 minutajoš 24 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 54 minutajoš 18 povezanih

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 1 satjoš 18 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih