Повезане вести
Продала сам ауто и позајмила паре да смањим желудац у Србији, а не у Турској! Александра је смршала 46 кг! Сад чека бебу!
Курир 24.01.2024
Продала сам ауто и на то позајмила још пара да бих смањила желудац у Србији, где је било дупло скупље него у Турској. И посебно сад, након свих катастрофа и смрти за које ових дана слушамо да су биле након операција у Турској… »
У Турској су агресивни и ризично је! Учитељица која је победила болест: Као да идете на козметички третман, а не да вас…
Курир 24.01.2024
Александра Пантић, учитељица из Београда, безбедно је решила свој животни проблем - гојазност, срећна је и у петом је месецу трудноће. То је успела операцијом смањења желуца, која јој је урађена у Србији, а не у Турској у коју… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана