Povezane vesti
"Došlo je do komplikacija!" Novak Đoković otkrio zbog čega film o njegovom životu još nije izašao
Večernje novosti 24.01.2024
NOVAK Đoković je odradio posao, plasirao se u polufinale Australijan opena i sada čeka meč sa Janikom Sinerom, koji je na programu tek u petak. FOTO: Tanjug/AP U razgovoru sa srpskim medijima Nole je upitan da li bi voleo da ga pamte i kao čoveka koji je… »
„Izuzetno mi je krivo što se to nije desilo“: Novak se sa jednom stvari ne miri, otkrio deo tajne zbog koje je najbolji ikad…
Nova 24.01.2024
Još jedna velika pobeda Novaka Đokovića u Melburnu, 700. na tvrdim podlogama ATP turneje, obeležena je od strane više vodećih medijskih platformi. Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Meč protiv Frica koji za Novaka nije… »
Novak o nasleđu i dokumentarcu: Ispričaću, ali na svoj način
Sport klub 24.01.2024
Nedavno je u intervjuu za „60 minuta“ Novak Đoković govorio o svom nasleđu u tenisu – osim titula i rekorda, rekao je da bi želeo da ga pamte kao čoveka koji je pomagao svojim kolegama. EKSKLUZIVNO IZ MELBURNA Međutim, to nije jedino što će Novak… »
Vesti dana »
Požar u industrijskoj zoni Novog Pazara, gore magacini sa štofovima
Nedeljnik pre 54 minutajoš 32 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 34 minutajoš 29 povezanih
„Igrali smo bez kontakta“: Duško Ivanović brutalno iskren nakon poraza od Zvezde!
Hot sport pre 4 minutajoš 21 povezana