Povezane vesti
Rekao da je Srbin, zabranili ga 20 godina na crnogorskoj TV! Pevač: Dođu u Beograd i ne idu u hotel, je l' sam objasnio?
Mondo 24.01.2024
Nešo Lutovac bio je 20 godina zabranjen na crnogorskoj televiziji nakon što se javno izjasnio kao Srbin. Nešo Lutovac bio je 20 godina zabranjen na crnogorskoj televiziji nakon što se javno izjasnio kao Srbin. PevačNešo Lutovac dobio je zabranu na… »
Pevač zabranjen na crnogorskoj televiziji zbog izjave da je Srbin: "Nema veze što sam rođen u Crnoj Gori, i otac i deda su…
Blic 24.01.2024
Pevač Nebojša Lutovac izjavio je da je dobio zabranu pojavljivanja na crnogorskoj televiziji zbog izjave da je Srbin. Naime, pevač Nebojša Lutovac otkrio je da je zabranjen za crnogorskoj televiziji već 20 godina jer se deklarisao kao Srbin. - Ja… »
Skandal! Pevač u CG zabranjen jer je Srbin! 20 godina Neše Lutovca nema na crnogorskoj televiziji, jednom rečenicom sve…
Kurir 24.01.2024
Pevač Nešo Lutovac dobio je zabranu na crnogorskoj televiziji zbog izjave da je Srbin. Lutovac jegovorio o svojoj porodici i uspehu koji je postigao, a dotakao se i odnosa između Crne Gore i Srbije. - Ja mogu ponosno da kažem da sam imao skrupule zbog… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 6 satijoš 1 povezana