Повезане вести

Дешавало ми се да узмем телефон да позовем сина: Мирко Кодић о Александровој смрти

Дешавало ми се да узмем телефон да позовем сина: Мирко Кодић о Александровој смрти

Вечерње новости 24.01.2024
МИРКО КОДИЋ гостовао је у емисији "Амиџи шоу", током које је причао о изненадној смрти сина. Фото: АТА имагес, Новости, Јутјуб принтскрин/АмиГ Схов Мирко је открио да још увек не може да се помири са чињеницом да његовог… »
"Узмем телефон да позовем сина" Мирко Кодић о смрти наследника Александра, душа му се цепа: Избегавам да гледам његове слике

"Узмем телефон да позовем сина" Мирко Кодић о смрти наследника Александра, душа му се цепа: Избегавам да гледам његове слике

Курир 24.01.2024
Хармоникаш Мирко Кодић не опоравља се након што му је изненада преминуо син Александар Кодић. Чувени хармоникаш гостовао је у емисији "Амиџи шоу", где је, са кнедлом у грлу, говорио о његовој изненадној смрти. Мирко ни… »
"Мој син не би волео да заплачем, много ми је тешко" - Мирко Кодић о смрти наследника: Узмем телефон да га позовем!

"Мој син не би волео да заплачем, много ми је тешко" - Мирко Кодић о смрти наследника: Узмем телефон да га позовем!

Мондо 24.01.2024
Мирко Кодић с кнедлом у грлу проговорио је о губитку сина Александра. Мирко Кодић с кнедлом у грлу проговорио је о губитку сина Александра. Син хармоникаша Мирка Кодића, Александар изненада је преминуо у 30. години, а музичар је… »
"Не плачем јер мој син не би то волео, али узмем телефон да га позовем": Мирко Кодић са кнедлом у грлу о смрти сина Александра…

"Не плачем јер мој син не би то волео, али узмем телефон да га позовем": Мирко Кодић са кнедлом у грлу о смрти сина Александра…

Блиц 24.01.2024
Чувени хармоникаш Мирко Кодић доживео је највећу могућу трагедију, изгубио је сина Александра, који је изненада преминуо у 30. години. Он је сада у потресној исповести за "Блиц" проговорио о болној теми. "Све се променило у ова… »

Вести дана »