Повезане вести

Суђење у случају Бјелогрлић – Антонијевић у Првом основном суду

Суђење у случају Бјелогрлић – Антонијевић у Првом основном суду

Н1 Инфо 24.01.2024
Суђење глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу, због напада на редитеља Предрага Антонијевића у нишком хотелу Амбасадор у августу 2021. године током Филмских сусрета у Нишу, настављено је у Првом основном суду у Београду… »
„Погледајте све на снимку“: Како је протекло суочавање Бјелогрлића и Антонијевића у суду?

„Погледајте све на снимку“: Како је протекло суочавање Бјелогрлића и Антонијевића у суду?

Данас 24.01.2024
У Првом основном суду у Београду настављено је суђење глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу поводом оптужби за насилничко понашање према редитељу Предрагу Гаги Антонијевићу. Инцидент се догодио током Филмских сусрета у Нишу… »
Редитељ Гага Антонијевић сведочио у суду: Бјелогрлић ми је псовао мајку и "Дару" и претио да ће да ме убије

Редитељ Гага Антонијевић сведочио у суду: Бјелогрлић ми је псовао мајку и "Дару" и претио да ће да ме убије

Курир 24.01.2024
У Првом основном суду у Београду редитељ причао о томе како га је глумац нашао у нишком хотелу током Филмских сусрета. Редитељ Предраг Гага Антонијевић, ког је глумац Драган Бјелогрлић, према наводима оптужнице, напао 23… »
Необичан сусрет испред Првог основног суда: Никола Петровић и Предраг Гага Антонијевић се руковали

Необичан сусрет испред Првог основног суда: Никола Петровић и Предраг Гага Антонијевић се руковали

Нова 24.01.2024
У Првом основном суду у Београду данас је одржано суђење глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу поводом оптужби за насилничко понашање према редитељу Предрагу Гаги Антонијевићу, које се догодило 23. августа 2021. године током… »
„Ја сам му пришао, зграбио сам га и пали смо на под, након чега смо се гушкали на поду“: Шта је Гага Антонијевић на суду рекао…

„Ја сам му пришао, зграбио сам га и пали смо на под, након чега смо се гушкали на поду“: Шта је Гага Антонијевић на суду рекао…

Нова 24.01.2024
У Првом основном суду у Београду настављено је суђење глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу поводом оптужби за насилничко понашање према редитељу Предрагу Антонијевићу, које се догодило 23. августа 2021. године током… »
Настављено суђење у случају Бјелогрлић – Антонијевић у Првом основном суду

Настављено суђење у случају Бјелогрлић – Антонијевић у Првом основном суду

Нови магазин 24.01.2024
Првом основном суду у Београду настављено је суђење глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу поводом оптужби за насилничко понашање према редитељу Предрагу Антонијевићу, које се догодило 23. августа 2021. године током Филмских… »
Бјелогрлић и Антонијевић стигли на суђење поводом инцидента у хотелу „Амбасадор“ у Нишу

Бјелогрлић и Антонијевић стигли на суђење поводом инцидента у хотелу „Амбасадор“ у Нишу

Нова 24.01.2024
Суђење глумцу Драгану Бјелогрлићу поводом напада на редитеља Предрага Гагу Антонијевића требало би да се настави данас у Првом основном суду у Београду. Бјелогрлић и Антонијевић стигли су нешто пре 10.30 сати у зграду суда у… »
Бјелогрлић и Антонијевић испред суда у Катанићевој! Стигли на суђење поводом инцидента у хотелу у Ниш!

Бјелогрлић и Антонијевић испред суда у Катанићевој! Стигли на суђење поводом инцидента у хотелу у Ниш!

Мондо 24.01.2024
Драган Бјелогрлић и Предраг Гага Антонијевић стигли су у зграду суда у Катанићевој улици. Драган Бјелогрлић и Предраг Гага Антонијевић стигли су у зграду суда у Катанићевој улици. Глумцу Драгану Бјелогрлићу, који је у хотелу у… »

Вести дана »