Povezane vesti
Presudna uloga ruskog helikoptera: Kako su Kamovi prošli vatreno krštenje u dimu iznad Beograda
Sputnik 24.01.2024
Vatreno krštenje ruskog helikoptera Kamov Ka-32 u gašenju požara na Novom Beogradu pokazalo je da su Srbiji bile neophodne ovakve letelice. Piloti su imali sreće sa vremenom, ali ovaj helikopter dejstvuje u svim meteo uslovima, vrlo je efikasan… »
Vučić: Nabavljamo još dva ruska helikoptera
Sputnik 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u naredne dve godine, ako bude imala novca, nabaviti još dva protivpožarna helikoptera Kamov Ka-32. „Mi sada imamo dva „kamova“, ako budemo imali dovoljno novca u dve godine da… »
"Bićemo velesila za gašenje požara": Vučić: Nesrećan sam zbog tragedije na Novom Beogradu, srećan što su ljudi mogli da…
Blic 24.01.2024
Morate da budete spremni za sve. Koliko sam nesrećan zbog tragedije i ovoga što se dogodilo na Novom Beogradu, srećan sam zbog toga što su ljudi mogli da vide čime mi to intervenišemo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih
BLOG UŽIVO „Opkoljavaju nas“: Policiji stiglo pojačanje, aktivisti napravili kamp na zauzetom delu mosta, uskoro počinje ključni sastanak
Nova pre 42 minutajoš 23 povezane
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 53 minutajoš 18 povezanih