Повезане вести
Пресудна улога руског хеликоптера: Како су Камови прошли ватрено крштење у диму изнад Београда
Спутник 24.01.2024
Ватрено крштење руског хеликоптера Камов Ка-32 у гашењу пожара на Новом Београду показало је да су Србији биле неопходне овакве летелице. Пилоти су имали срец́е са временом, али овај хеликоптер дејствује у свим метео условима… »
Вучиц́: Набављамо још два руска хеликоптера
Спутник 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је данас да ц́е Србија у наредне две године, ако буде имала новца, набавити још два противпожарна хеликоптера Камов Ка-32. „Ми сада имамо два „камова“, ако будемо имали довољно новца у… »
"Бићемо велесила за гашење пожара": Вучић: Несрећан сам због трагедије на Новом Београду, срећан што су људи могли да виде…
Блиц 24.01.2024
Морате да будете спремни за све. Колико сам несрећан због трагедије и овога што се догодило на Новом Београду, срећан сам због тога што су људи могли да виде чиме ми то интервенишемо, рекао је председник Србије Александар Вучић… »
Вести дана »

Вучић најавио изборе пре крајњег рока, па напао студенте и тужиоце
Нова економија пре 4 минутајош 28 повезаних

Велика ескалација: Израел иде у потпуну контролу над градом Газом, Нетањахуов кабинет одобрио контроверзни план
Блиц пре 1 сатјош 41 повезана

Нови топлотни талас у Србији са врхунцем 16. августа и температурама до 40 степени
Наслови.аи пре 59 минутајош 46 повезаних

Суд у Приштини: Игору Поповићу новчана казна и две године забране уласка на Косово и Метохију
РТВ пре 39 минутајош 22 повезане