Povezane vesti

Vučić: Sutra ću razgovarati sa Maricom Mihajlović

Vučić: Sutra ću razgovarati sa Maricom Mihajlović

Telegraf 24.01.2024
O slučaju oglasio se i predsednik Vučić koji će sutra razgovarati sa porodiljom. Povodom slučaja smrti bebe i akušerskog nasilja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, o kojoj je progovorila Marica Mihajlović, oglasio se i predsednik Srbije… »
Vučić: Srećan sam što je porodilja izašla sa svojim slučajem u javnost

Vučić: Srećan sam što je porodilja izašla sa svojim slučajem u javnost

Politika 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer će akušeri… »
Vučić će sutra primiti porodilju Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice

Vučić će sutra primiti porodilju Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice

Danas 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice u 12.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopšteno je iz Predsedništva. Vučić je danas rekao da je tužan zbog onoga što se… »
"Zahvalan sam marici Mihajlović": Vučić o akušerskom nasilju: Nesrećan sam zbog toga što se desilo, spasila je desetine…

"Zahvalan sam marici Mihajlović": Vučić o akušerskom nasilju: Nesrećan sam zbog toga što se desilo, spasila je desetine…

Blic 24.01.2024
Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice šta se tom detetu i majci dogodilo, toliko sam zahvalan što je Marica Mihajlović imala snage da izađe u javnost i govori o toj užasnoj stvari, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za… »
Vučić: Porodilja iz Šida spasila desetine dece, sutra prijem u Predsedništvu da joj se zahvalim

Vučić: Porodilja iz Šida spasila desetine dece, sutra prijem u Predsedništvu da joj se zahvalim

Radio 021 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu. On joj se zahvalio što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »

Blic 24.01.2024
Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice šta se tom detetu i majci dogodilo, toliko sam zahvalan što je Marica Mihajlović imala snage da izađe u javnost i govori o toj užasnoj stvari, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za… »
Vučić: Zahvalan sam porodilji što je izašla sa svojim slučajem u javnost, time je spasila mnogo druge dece

Vučić: Zahvalan sam porodilji što je izašla sa svojim slučajem u javnost, time je spasila mnogo druge dece

RTS 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da joj je zahvalan što je sa svojim slučajem izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer… »
Vučić: Hvala Marici Mihajlović što je izašla u javnost sa svojom pričom, primiću je u Predsedništvu

Vučić: Hvala Marici Mihajlović što je izašla u javnost sa svojom pričom, primiću je u Predsedništvu

Beta 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu i zahvalio joj se što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »
Vučić: Porodilja koja je sa svojim slučajem izašla u javnost spasila mnogo druge dece

Vučić: Porodilja koja je sa svojim slučajem izašla u javnost spasila mnogo druge dece

RTV 24.01.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer će… »
Marica sutra kod predsednika Vučić: Hvala joj što je izašla u javnost sa svojom pričom i spasla neku drugu decu

Marica sutra kod predsednika Vučić: Hvala joj što je izašla u javnost sa svojom pričom i spasla neku drugu decu

Kurir 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu i zahvalio joj se što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »

Vesti dana »