Povezane vesti
Vučić: Sutra ću razgovarati sa Maricom Mihajlović
Telegraf 24.01.2024
O slučaju oglasio se i predsednik Vučić koji će sutra razgovarati sa porodiljom. Povodom slučaja smrti bebe i akušerskog nasilja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, o kojoj je progovorila Marica Mihajlović, oglasio se i predsednik Srbije… »
Vučić: Srećan sam što je porodilja izašla sa svojim slučajem u javnost
Politika 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer će akušeri… »
Vučić će sutra primiti porodilju Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice
Danas 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice u 12.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopšteno je iz Predsedništva. Vučić je danas rekao da je tužan zbog onoga što se… »
"Zahvalan sam marici Mihajlović": Vučić o akušerskom nasilju: Nesrećan sam zbog toga što se desilo, spasila je desetine…
Blic 24.01.2024
Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice šta se tom detetu i majci dogodilo, toliko sam zahvalan što je Marica Mihajlović imala snage da izađe u javnost i govori o toj užasnoj stvari, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za… »
Vučić: Porodilja iz Šida spasila desetine dece, sutra prijem u Predsedništvu da joj se zahvalim
Radio 021 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu. On joj se zahvalio što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »
"Zahvalan sam marici Mihajlović": Vučić o akušerskom nasilju: Nesrećan sam zbog toga što se desilo, spasila je desetine…
Blic 24.01.2024
Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice šta se tom detetu i majci dogodilo, toliko sam zahvalan što je Marica Mihajlović imala snage da izađe u javnost i govori o toj užasnoj stvari, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Upitan za… »
Vučić: Zahvalan sam porodilji što je izašla sa svojim slučajem u javnost, time je spasila mnogo druge dece
RTS 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da joj je zahvalan što je sa svojim slučajem izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer… »
Vučić: Hvala Marici Mihajlović što je izašla u javnost sa svojom pričom, primiću je u Predsedništvu
Beta 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu i zahvalio joj se što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »
Vučić: Porodilja koja je sa svojim slučajem izašla u javnost spasila mnogo druge dece
RTV 24.01.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer će… »
Marica sutra kod predsednika Vučić: Hvala joj što je izašla u javnost sa svojom pričom i spasla neku drugu decu
Kurir 24.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Maricu Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici, primiti u Predsedništvu i zahvalio joj se što je izašla sa svojom pričom u javnost. "Koliko sam… »
Vesti dana »
Uživo Srbija "zaleđena": Sve stoji; Mećava nosi sve pred sobom; Naselja bez struje FOTO/VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 30 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane
Rhmz upozorenje! Očekuje se osetno zahlađenje i obilne padavine, evo gde će sneg dostići 20 centimetara
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih