Повезане вести

Вучић: Сутра ћу разговарати са Марицом Михајловић

Вучић: Сутра ћу разговарати са Марицом Михајловић

Телеграф 24.01.2024
О случају огласио се и председник Вучић који ће сутра разговарати са породиљом. Поводом случаја смрти бебе и акушерског насиља у Општој болници у Сремској Митровици, о којој је проговорила Марица Михајловић, огласио се и… »
Вучић ће сутра примити породиљу Марицу Михајловић из Сремске Митровице

Вучић ће сутра примити породиљу Марицу Михајловић из Сремске Митровице

Данас 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић примиће сутра Марицу Михајловић из Сремске Митровице у 12.30 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштено је из Председништва. Вучић је данас рекао да је тужан због… »
"Захвалан сам марици Михајловић": Вучић о акушерском насиљу: Несрећан сам због тога што се десило, спасила је десетине друге…

"Захвалан сам марици Михајловић": Вучић о акушерском насиљу: Несрећан сам због тога што се десило, спасила је десетине друге…

Блиц 24.01.2024
Колико сам несрећан и тужан због чињенице шта се том детету и мајци догодило, толико сам захвалан што је Марица Михајловић имала снаге да изађе у јавност и говори о тој ужасној ствари, рекао је председник Србије Александар… »
Вучић: Захвалан сам породиљи што је изашла са својим случајем у јавност, тиме је спасила много друге деце

Вучић: Захвалан сам породиљи што је изашла са својим случајем у јавност, тиме је спасила много друге деце

РТС 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је тужан због онога што се догодило Марици Михајловић у породилишту у Сремској Митровици, али да јој је захвалан што је са својим случајем изашла у јавност, чиме је спасила много… »
Марица сутра код председника Вучић: Хвала јој што је изашла у јавност са својом причом и спасла неку другу децу

Марица сутра код председника Вучић: Хвала јој што је изашла у јавност са својом причом и спасла неку другу децу

Курир 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Марицу Михајловић, чија је беба преминула због акушерског насиља у Сремској Митровици, примити у Председништву и захвалио јој се што је изашла са својом причом у јавност… »

Вести дана »