Повезане вести
Вучић: Сутра ћу разговарати са Марицом Михајловић
Телеграф 24.01.2024
О случају огласио се и председник Вучић који ће сутра разговарати са породиљом. Поводом случаја смрти бебе и акушерског насиља у Општој болници у Сремској Митровици, о којој је проговорила Марица Михајловић, огласио се и… »
Вучић ће сутра примити породиљу Марицу Михајловић из Сремске Митровице
Данас 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић примиће сутра Марицу Михајловић из Сремске Митровице у 12.30 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштено је из Председништва. Вучић је данас рекао да је тужан због… »
"Захвалан сам марици Михајловић": Вучић о акушерском насиљу: Несрећан сам због тога што се десило, спасила је десетине друге…
Блиц 24.01.2024
Колико сам несрећан и тужан због чињенице шта се том детету и мајци догодило, толико сам захвалан што је Марица Михајловић имала снаге да изађе у јавност и говори о тој ужасној ствари, рекао је председник Србије Александар… »
Вучић: Захвалан сам породиљи што је изашла са својим случајем у јавност, тиме је спасила много друге деце
РТС 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је тужан због онога што се догодило Марици Михајловић у породилишту у Сремској Митровици, али да јој је захвалан што је са својим случајем изашла у јавност, чиме је спасила много… »
Марица сутра код председника Вучић: Хвала јој што је изашла у јавност са својом причом и спасла неку другу децу
Курир 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Марицу Михајловић, чија је беба преминула због акушерског насиља у Сремској Митровици, примити у Председништву и захвалио јој се што је изашла са својом причом у јавност… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 36 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 11 минутајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 3 сатајош 1 повезана