Povezane vesti
Mrzi da vežba, a uz ovaj trik je skinula 13 KG! Ivana Selakov nakon trudnoće sredila liniju - evo kako je uspela!
Mondo 24.01.2024
Ivana Selakov otkrila je kako je nakon trudnoće uspela da skine čak 13 kilograma. Ivana Selakov otkrila je kako je nakon trudnoće uspela da skine čak 13 kilograma. Pevačica Ivana Selakov nikada nije krila da nakon porođaja ima problema sa viškom… »
Nakon trudnoće imala 13 KG viška a ovako ih je Skinula: Ivana Selakov progovorila o dijeti uz koju se transformisala
Kurir 24.01.2024
Ivana Selakov višak kilograma je nabacila tokom trudnoće, ali je pomoću dijete uspela da ih skine. Ivana se tokom trudnoće ugojila 13 kilograma, a uz pomoć dijete je uspela da skine višak. – U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to… »
Pevačica smršala 13 kilograma: "Ne volim da treniram" Izbacila ove namirnice iz ishrane i istopila se
Blic 24.01.2024
Pevačica Ivana Selakov višak kilograma je nabacila tokom trudnoće, ali je pomoću dijete uspela da ih skine. Naime, Ivana se tokom trudnoće ugojila 13 kilograma, a uz pomoć dijete je uspela da skine višak. – U trudnoći sam se ugojila 13… »
Vesti dana »
Opozicija duva u vuvuzele i poručuje „krvave su vam ruke“: Brnabić ih optužuje da su počupali mikrofone
N1 Info pre 24 minutajoš 110 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 42 minutajoš 23 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 48 minutajoš 24 povezane
Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta: Za 17 osoba se još traga
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Ko je Kalin Đorđesku, krajnje desničarski pobednik prvog kruga izbora za predsednika Rumunije?
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 20 povezanih