Повезане вести

"Навијачи Звезде и Партизана треба да знају": Сферопулос послао јаку поруку, ово сви треба да чују

"Навијачи Звезде и Партизана треба да знају": Сферопулос послао јаку поруку, ово сви треба да чују

Вечерње новости 24.01.2024
ТРЕНЕР кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је данас да "сви навијачи Звезде и Партизана треба да разумеју да је ово спорт". ФОТО: М. Вукадиновић Он је то рекао новинарима говорећи о срдачном разговору са тренером… »
Лазић пред Берлин: Ако желимо нечему да се надамо, победа!

Лазић пред Берлин: Ако желимо нечему да се надамо, победа!

Спорт клуб 24.01.2024
"Можда ситуација на табели и њихов број победа и пораза не говори тако, али против њих је тамо увек тешко играти. Мислим да смо за све ове године само једну победу тамо остварили и то прошле године, тако да ћемо имати мотив… »
Сферопулос о Смарту, сусрету са Жељком, о још појачања, трејдовима...

Сферопулос о Смарту, сусрету са Жељком, о још појачања, трејдовима...

Спортске.нет 24.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 20 часова играју меч 23. кола Евролиге против Албе у Берлину, а пред пут у Немачку, тренер црвено-белих Јоанис Сферопулос је разговарао са новинарима у београдској ''Штарк арени''. Он је… »
Гиедраитисов повратак у Берлин: "Алба као Басконија, али очекујем победу!"

Гиедраитисов повратак у Берлин: "Алба као Басконија, али очекујем победу!"

Спортске.нет 24.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде одрадили су тренинг у Београдској Арени након кога ће се упутити ка Берлину где их у четвртак очекује утакмица 23. кола Евролиге са Албом. Своја очекивања пред овај меч изнео је и Рокас Гиедраитис… »
Жељко Обрадовић и ја? Људи, једно морате да схватите! Порука тренера Звезде коју би требало да прочитају сви!

Жељко Обрадовић и ја? Људи, једно морате да схватите! Порука тренера Звезде коју би требало да прочитају сви!

Мондо 24.01.2024
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос говорио је о свом срдачном разговору са Жељком Обрадовићем. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос говорио је о свом срдачном разговору са Жељком Обрадовићем. Јанис… »

Вести дана »