Povezane vesti
Paralelno sam završavala školu: Katarina Živković o teškom početku karijere
Večernje novosti 24.01.2024
KATARINA ŽIVKOVIĆ proslavila se u trećoj sezoni „Zvezda Granda“, kada je sa samo sedamnaest godina odlučila da okuša sreću u najgledanijem muzičkom takmičenju i otvori sebi put ka uspešnoj karijeri. Foto: Privatna arhiva Međutim, za jednu tinejdžerku iz… »
Pevam o kolima i skupim satovima, a vozim se autobusom od Leskovca! Kaća o početku karijere - "Još sam bila u srednjoj"
Mondo 24.01.2024
Pevačica Katarina Živković otkrila da se dva puta prijavljivala za muzičko takmičenje Zvezde Granda. Pevačica Katarina Živković otkrila da se dva puta prijavljivala za muzičko takmičenje Zvezde Granda Domaća publika je pevačicu Katarinu Živković upoznala… »
Pevala o bogatstvu a vozila se autobusom! Katarina Živković se prisetila svojih početaka: Nisam verovala...
Kurir 24.01.2024
Katarina Živković proslavila se učešćem u " Zvezdama Granda", a kad se prvi put pojavila na scenu imala je samo 17 godina. Kako je ispričala tokom učešće u takmičenju, istovremeno je i u Leskovcu pohađala srednju školu. - Dva puta sam se prijavljivala za… »
Vesti dana »

Dačić o studentkinji Nikolini: Nije bilo vezivanja, vređanja, niti bilo kakvog maltretiranja
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 25 povezanih

Priveden Andrej Tanko, student s fotografije koja je jedan od simbola protesta
Danas pre 1 satjoš 43 povezane

Pregovori o Ukrajini: Trampove najave, Fico o teritorijalnim promenama i Lavrov o samitu na Aljasci
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 242 povezane

Okončana blokada zgrada suda u Novom Sadu; u Beogradu protestna šetnja
RTS pre 38 minutajoš 41 povezana