Повезане вести

Паралелно сам завршавала школу: Катарина Живковић о тешком почетку каријере

Паралелно сам завршавала школу: Катарина Живковић о тешком почетку каријере

Вечерње новости 24.01.2024
КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ прославила се у трећој сезони „Звезда Гранда“, када је са само седамнаест година одлучила да окуша срећу у најгледанијем музичком такмичењу и отвори себи пут ка успешној каријери. Фото: Приватна архива Међутим… »
Певам о колима и скупим сатовима, а возим се аутобусом од Лесковца! Каћа о почетку каријере - "Још сам била у средњој"

Певам о колима и скупим сатовима, а возим се аутобусом од Лесковца! Каћа о почетку каријере - "Још сам била у средњој"

Мондо 24.01.2024
Певачица Катарина Живковић открила да се два пута пријављивала за музичко такмичење Звезде Гранда. Певачица Катарина Живковић открила да се два пута пријављивала за музичко такмичење Звезде Гранда Домаћа публика је певачицу… »
Певала о богатству а возила се аутобусом! Катарина Живковић се присетила својих почетака: Нисам веровала...

Певала о богатству а возила се аутобусом! Катарина Живковић се присетила својих почетака: Нисам веровала...

Курир 24.01.2024
Катарина Живковић прославила се учешћем у " Звездама Гранда", а кад се први пут појавила на сцену имала је само 17 година. Како је испричала током учешће у такмичењу, истовремено је и у Лесковцу похађала средњу школу. - Два… »

Вести дана »