Povezane vesti

Ispovest supruge mladog stolara, kojeg je žena prijatelja krvnički ubila na ulici: "Videla sam sve sa terase"

Ispovest supruge mladog stolara, kojeg je žena prijatelja krvnički ubila na ulici: "Videla sam sve sa terase"

Telegraf 24.01.2024
Shvatila sam da nešto nije kako treba kada sam ga čula kako viče: 'Pusti me! Pusti me!'. Shvatila sam da ga neko napada. Nije bilo nikog okolo da mu pomogne. Krenula sam da trčim dole, ispričala je Sakisova supruga za medije. Supruga Sakisa N. (43)… »
"Nisam htela, izvinite": Čudan iskaz žene koja je ubila mladog stolara nasred ulice, pred njegovom suprugom

"Nisam htela, izvinite": Čudan iskaz žene koja je ubila mladog stolara nasred ulice, pred njegovom suprugom

Telegraf 24.01.2024
Sakis je sahranjen juče u rodnom selu. Žena (39) koja se sumnjiči da je prethodne subote u Halkidi na ulici ubila Sakisa N. (43), prijatelja njenog muža, danas je satima davala iskaz u tužilaštvu, a kako je rekla, nije imala nameru da ubije mladog… »
Veselila mu se na svadbi, pa ga brutalno ubila nasred ulice: Mladi stolar sahranjen u rodnom selu, žena očajna

Veselila mu se na svadbi, pa ga brutalno ubila nasred ulice: Mladi stolar sahranjen u rodnom selu, žena očajna

Telegraf 24.01.2024
Sakisova supruga gledala sa terase kako žena, koja joj se prethodno veselila na svadbi, krvnički ubija muža. Sakis N. (43) kojeg je tokom vikenda brutalno ubila žena njegovog najboljeg prijatelja ispred kuće u Halkidi, sahranjen je danas u rodnom… »

Vesti dana »