Повезане вести

Исповест супруге младог столара, којег је жена пријатеља крвнички убила на улици: "Видела сам све са терасе"

Исповест супруге младог столара, којег је жена пријатеља крвнички убила на улици: "Видела сам све са терасе"

Телеграф 24.01.2024
Схватила сам да нешто није како треба када сам га чула како виче: 'Пусти ме! Пусти ме!'. Схватила сам да га неко напада. Није било никог около да му помогне. Кренула сам да трчим доле, испричала је Сакисова супруга за медије… »
"Нисам хтела, извините": Чудан исказ жене која је убила младог столара насред улице, пред његовом супругом

"Нисам хтела, извините": Чудан исказ жене која је убила младог столара насред улице, пред његовом супругом

Телеграф 24.01.2024
Сакис је сахрањен јуче у родном селу. Жена (39) која се сумњичи да је претходне суботе у Халкиди на улици убила Сакиса Н. (43), пријатеља њеног мужа, данас је сатима давала исказ у тужилаштву, а како је рекла, није имала… »
Веселила му се на свадби, па га брутално убила насред улице: Млади столар сахрањен у родном селу, жена очајна

Веселила му се на свадби, па га брутално убила насред улице: Млади столар сахрањен у родном селу, жена очајна

Телеграф 24.01.2024
Сакисова супруга гледала са терасе како жена, која јој се претходно веселила на свадби, крвнички убија мужа. Сакис Н. (43) којег је током викенда брутално убила жена његовог најбољег пријатеља испред куће у Халкиди, сахрањен… »

Вести дана »