Povezane vesti

Razbojnik upao u kuću starice na jugu Srbije! Udario je sekirom, tražio novac, a onda je baka uzela stvar u svoje ruke!

Razbojnik upao u kuću starice na jugu Srbije! Udario je sekirom, tražio novac, a onda je baka uzela stvar u svoje ruke!

Mondo 24.01.2024
Baka (78) iz Žitnog Potoka na jugu Srbije uspela je da se spasi od razbojnika koji joj je upao u kuću. Baka (78) iz Žitnog Potoka na jugu Srbije uspela je da se spasi od razbojnika koji joj je upao u kuću. Razbojništvo u pokušaju koje je za sada… »
Baka-heroj (78) sa juga Srbije! Pljačkaš joj polomio vrata kuće, udario je sekirom, a onda ga je rešila na svoj način…

Baka-heroj (78) sa juga Srbije! Pljačkaš joj polomio vrata kuće, udario je sekirom, a onda ga je rešila na svoj način…

Kurir 24.01.2024
PROKUPLJE- Razbojništvo u pokušaju koje je za sada izvršio nn muškarac je epska priča, a u njoj je oštećena baka S.D. (78) iz Žitnog Potoka ispala pravi heroj! Ona se sama otkačila napasnika. Kako svedoči meštanin Žitnog Potoka, u kasnim… »
Muškarac upao u kuću kod Prokuplja, pretio ženi smrću, pa pokušao da ga opljačka: Policija traga za njim

Muškarac upao u kuću kod Prokuplja, pretio ženi smrću, pa pokušao da ga opljačka: Policija traga za njim

Telegraf 24.01.2024
Nepoznati muškarac pobegao je odmah posle izvršenog krivičnog dela. U selu Žitni Potok kod Prokuplja za sada nepoznati muškarac upalo je u nedelju, 22. januara, u kuću žene dok je bila sama i pretio joj da će je ubiti. On je potom pokušao da… »
Drama u žitnom potoku: Upao ženi u kuću, pa zapretio da će je ubiti a onda sam pobegao

Drama u žitnom potoku: Upao ženi u kuću, pa zapretio da će je ubiti a onda sam pobegao

Kurir 24.01.2024
PROKUPLJE - U prokupačkom selu Žitni Potok zasad nepoznato lice, upalo je u kuću u kojoj je bila sama S.D. i pod pretnjom da će je ubiti, pokušalo da je opljačka. On je ženi pretio hladnim oružjem, ali je onda nakon toga sam pobegao. Žena je… »

Vesti dana »