Повезане вести

Разбојник упао у кућу старице на југу Србије! Ударио је секиром, тражио новац, а онда је бака узела ствар у своје руке!

Разбојник упао у кућу старице на југу Србије! Ударио је секиром, тражио новац, а онда је бака узела ствар у своје руке!

Мондо 24.01.2024
Бака (78) из Житног Потока на југу Србије успела је да се спаси од разбојника који јој је упао у кућу. Бака (78) из Житног Потока на југу Србије успела је да се спаси од разбојника који јој је упао у кућу. Разбојништво у покушају… »
Мушкарац упао у кућу код Прокупља, претио жени смрћу, па покушао да га опљачка: Полиција трага за њим

Мушкарац упао у кућу код Прокупља, претио жени смрћу, па покушао да га опљачка: Полиција трага за њим

Телеграф 24.01.2024
Непознати мушкарац побегао је одмах после извршеног кривичног дела. У селу Житни Поток код Прокупља за сада непознати мушкарац упало је у недељу, 22. јануара, у кућу жене док је била сама и претио јој да ће је убити. Он је… »
Драма у житном потоку: Упао жени у кућу, па запретио да ће је убити а онда сам побегао

Драма у житном потоку: Упао жени у кућу, па запретио да ће је убити а онда сам побегао

Курир 24.01.2024
ПРОКУПЉЕ - У прокупачком селу Житни Поток засад непознато лице, упало је у кућу у којој је била сама С.Д. и под претњом да ће је убити, покушало да је опљачка. Он је жени претио хладним оружјем, али је онда након тога сам… »

Вести дана »