Povezane vesti
Uspon desnice u Evropskom parlamentu - pokazuju istraživanja
Radio 021 24.01.2024
Populističke desničarske partije su na putu da na evropskim izborima u junu ostvare velike uspehe širom kontinenta. Stranke levog centra i zelene partije izgubiće poslanička mesta, što će pomeriti ravnotežu u Evropskom parlamentu udesno, pokazuje… »
„Ovo je poziv za buđenje evropskim kreatorima politike“: Antievropski populisti na putu ka velikoj pobedi na izborima za EP…
Danas 24.01.2024
Populističke „antievropske“ stranke idu ka velikom uspehu na evropskim izborima u junu koji bi mogli da pomere ravnotežu parlamenta naglo udesno i ugroze ključne stubove dnevnog reda EU, uključujući klimatsku akciju, pokazuju ankete, prenosi Gardijan… »
Vesti dana »
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 9 minutajoš 29 povezanih
MUP: Deo korisnika u Guči greškom dobio poruku kroz sistem „Pronađi me“
Serbian News Media pre 9 minutajoš 38 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, Iran više neće postojati
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
"Malo mi je neprijatno kad me to pitate": Skaloni svima priznao šta mu je Mesi naredio pre meča
Mondo pre 19 minutajoš 38 povezanih