Povezane vesti
Zbog obične ogrebotine završila u bolnici: Prošla kroz pakao 55 operacija, sad moli doktore da joj amputiraju nogu (foto)
Kurir 24.01.2024
Majka dvoje dece iz Velike Britanije ostala je bez dela desne noge, pretrpela 55 operacija i intervencija nakon što je doživela naizgled bezazlenu nezgodu na pecanju. “Dosta mi je da život provodim u bolnici”, požalila se Mišel Milton (40) i zamolila… »
"Prošla sam kroz crni tunel, a onda je strašni glas povikao na mene" Ksenija iz Novog Sada tvrdi da je doživela kliničku smrt…
Kurir 24.01.2024
Sedamdesetogodišnja Ksenija Krkljuš je na prvi pogled sasvim obična žena - baka i penzionerka iz Novog Sada, koja je živela sasvim običan život. Prekretnica u životu joj se dogodila kada je imala 13 godina, posle operacije pupčane kile 12. avgusta 1965… »
Vesti dana »
Avdić odgovorio kritičarima: "Pričalo se da sam nezgodan, na neki način i jesam!"
Sportske.net pre 10 minutajoš 44 povezane
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Partizan i osvojili devetu uzastopnu titulu prvaka Srbije
Radio sto plus pre 30 minutajoš 56 povezanih
Ruski mediji javljaju da je Rusija potvrdila posetu šefa iranske diplomatije Moskvi
N1 Info pre 26 minutajoš 121 povezana
Zvezdina rutina u "večitom derbiju" za devetu titulu u nizu, Partizan ponovo bez gola
RTS pre 20 minutajoš 36 povezanih
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih