Повезане вести
Због обичне огреботине завршила у болници: Прошла кроз пакао 55 операција, сад моли докторе да јој ампутирају ногу (фото)
Курир 24.01.2024
Мајка двоје деце из Велике Британије остала је без дела десне ноге, претрпела 55 операција и интервенција након што је доживела наизглед безазлену незгоду на пецању. “Доста ми је да живот проводим у болници”, пожалила се Мишел… »
"Прошла сам кроз црни тунел, а онда је страшни глас повикао на мене" Ксенија из Новог Сада тврди да је доживела клиничку смрт…
Курир 24.01.2024
Седамдесетогодишња Ксенија Кркљуш је на први поглед сасвим обична жена - бака и пензионерка из Новог Сада, која је живела сасвим обичан живот. Прекретница у животу јој се догодила када је имала 13 година, после операције… »
Вести дана »

Топао септембарски дан, после облачног јутра претежно сунчано
Глас Зајечара пре 3 сатајош 22 повезане

(ВИДЕО)"Трактор стиже, хуљо моја": Пољопривредници из целе Војводине кренули на велики протест у Новом Саду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних

Станковић: Ако опет буде блокада неће добити плате, покренућемо механизме одговорности; Делимична обустава у 5 школа
РТВ пре 33 минутајош 11 повезаних