Povezane vesti
(Video) "izašao sam iz tog kruga pakla": Maca iskreno o odnosu sa 20 godina mlađom suprugom: "Jovana, zna, bolelo je - imali…
Blic 24.01.2024
Glumac Dragan Marinković Maca u intervjuu za "Blic" govorio je o aktuelnoj predstavi koju igra širom Srbije, ali i inostranstva, ali i porodici. Kako je istakao njegova supruga Jovana, koja je dve decenije mlađa od njega, ga u potpunosti razume, te… »
"Izašao sam iz kruga pakla" Maca o odnosu sa 20 godina mlađom suprugom Jovanom: Bolelo je, hoću da uživam u životu!
Kurir 24.01.2024
Glumac Dragan Marinković Maca govorio je o aktuelnoj predstavi koju igra širom Srbije, ali i inostranstva, ali i porodici. Kako je istakao njegova supruga Jovana, koja je dve decenije mlađa od njega, ga u potpunosti razume, te ističe da su njih dvoje… »
Vesti dana »
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
BBC News pre 25 minutajoš 91 povezana
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Uživo ukrajina napala tokom noći, usledila je ruska osveta Upotrebili su isti tip oružja!
Alo pre 43 minutajoš 11 povezanih
Mediji: Pobunjenici ušli u Alep – zatvoren aerodrom, blokirane saobraćajnice prema gradu
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih