Povezane vesti
Evakuisano 70 pacijenata iz banje Bezdan! Veliki broj vatrogasaca se bori protiv plamena, ogromna materijalna šteta (video)
Kurir 24.01.2024
Veliki požar u Banji Bezdan zahvatio je veliku površinu objekta, ali na sreću svo osoblje i sedamdesetak pacijenata su evakuisani i nema nastradalih, ni povređenih. Požar je izbio između 19 i 20 časova a u plamenu je krovna konstrukcija i objekat… »
Detalji požara u Bezdanu: Pacijenti evakuisani, vatra buknula u sali za kineziterapiju, objavljen prvi snimak
Telegraf 24.01.2024
Policija obezbeđuje lice mesta. Kako saznajemo iz PU Sombor, požar u banji Bezdan prijavljen je oko 19 časova, a na teren su izašla četiri vozila sa sedam vatrogasaca iz vatrogasne brigade Sombor, ali i vatrogasci iz lokalnog dobrovoljačkog… »
Veliki požar na severu Srbije! Gori banja u Bezdanu: 4 vozila iz vatrogasne brigade bore se sa vatrenom stihijom! (video)
Kurir 24.01.2024
Veliki požar večeras je, oko 20 sati buknuo u banji u Bezdanu kod Sombora. Na Instagram stranici "192" vidi se veliki plamen zahvatio objekat. Prema saznanjima iz PU Sombor, požar u banji Bezdan prijavljen je oko 19 časova, a na teren su izašla 4… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 18 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 22 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih