Povezane vesti
Miki Đuričić poludeo zbog optužbi da se kocka i ima dugove: Žena nije normalna, išao sam u policiju!
Vesti online 25.01.2024
Posle šokantnih tvrdnji korisnice TikToka, koja se predstavlja kao Jelena Maša, na račun Mikija Đuričića, oglasio se rijaliti učesnik priznajući da je besan. Kako ga je optužila da se kocka i da ne vraća dugove, on je sada otkrio i da zna o kome je reč… »
"Miki Đuričić me je zavrnuo za pare, ja sam invalid": Žena javno optužila rijaliti učesnika - šok poruke: "skini objavu il'…
Blic 24.01.2024
Kontroverzni rijaliti učesnik Miki Đuričić našao se u centru skandala, jer su isplivale šokantne tvrdnje na njegov račun. Korisnica TikToka, koja se predstavlja kao Jelena Maša, iznela je niz detalja u javnost. - Koliko vredi Miki Đuričić? 26.000 dinara… »
Vesti dana »
Proglašena vanredna situacija u 11 opština u Srbiji. Oglasila se ministarka saobraćaja: Ovi putevi su neprohodni - evakuisano 37 osoba
Blic pre 23 minutajoš 29 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Cela Ivanjica bez struje
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 46 povezanih
"Neće da se rukuje? Ma, briga me": Sabalenka održala lekciju Ukrajinki koja joj nije čestitala
Mondo pre 8 minutajoš 28 povezanih
Iran upozorio Vašington da će uzvratiti na svaki napad, masovni protesti se nastavljaju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Starmer pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland; Nemački ministar: Međunarodno pravo važi za sve, uključujući SAD
RTV pre 53 minutajoš 15 povezanih