Повезане вести

"Видео сам да су све бабице биле фер и потврдиле ваше речи!" Вучић са породиљом Марицом: Посебно ми је жао детета

"Видео сам да су све бабице биле фер и потврдиле ваше речи!" Вучић са породиљом Марицом: Посебно ми је жао детета

Курир 25.01.2024
Много ми је жао и много ми је тешко због свега кроз шта сте прошли, дете да вратимо не можемо, казао је Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић данас је примио породиљу Марицу Михајловић из Сремске Митровице. - Како… »
Вучић с породиљом која је оптужила доктора за акушерско насиље

Вучић с породиљом која је оптужила доктора за акушерско насиље

Слободна Европа 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 25. јануара да је прочитао изјаве које потврђују наводе породиље Марице Михајловић, која је гинеколога оптужила за акушерско насиље када је на порођају изгубила бебу. "Из онога што… »
Хвала вам на храбрости: Председник са Марицом, која је након порођаја у Сремској Митровици изгубила бебу

Хвала вам на храбрости: Председник са Марицом, која је након порођаја у Сремској Митровици изгубила бебу

Телеграф 25.01.2024
Дете да вратимо не можемо, али можемо да покушамо себе да мењамо и да имамо другачији однос у будућности, казао је председник Вучић разговарајући са Марицом и њеним супругом Данијелом. Председник Србије Александар Вучић примио… »
Вучић имао увид у изјаве бабица: Примио једну од жртава акушерског насиља

Вучић имао увид у изјаве бабица: Примио једну од жртава акушерског насиља

Н1 Инфо 25.01.2024
Након протеста и исповести више жена о акушерском насиљу које су преживеле, али и оптужби да су поједини доктори одговорни за смрт више беба, председник Србије Александар Вучић примио је Марицу Михајловић из Шида, која је… »
"Много ми је жао и тешко због свега што се догодило, хвала вам на храбрости": Вучић са мајком из Сремске Митровице која је…

"Много ми је жао и тешко због свега што се догодило, хвала вам на храбрости": Вучић са мајком из Сремске Митровице која је…

Блиц 25.01.2024
У Председништву Србије Александар Вучић, председник Србије, управо разговара са Марицом Михајловић, која је у Општој болници у Сремској Митровици претрпела акушерско насиље након чега јој је умрла беба. Са Марицом на пријему код… »
Вучић: Изјаве које сам прочитао потврђују наводе Марице Михајловић о акушерском насиљу

Вучић: Изјаве које сам прочитао потврђују наводе Марице Михајловић о акушерском насиљу

Бета 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је о случају акушерског насиља у коме је, према тврдњама породиље Марице Михајловић из Шида због грешке лекара страдала њена новорођена беба, "прочитао све што ми је било… »
Вучић примио мајку преминуле девојчице и рекао нешто што не одговара истини

Вучић примио мајку преминуле девојчице и рекао нешто што не одговара истини

Нова 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас Марицу Михајловић из Сремске Митровице чија је беба после порођаја преминула, а која је после тога оптужила гинеколога за акушерско насље. Како преноси агенција Тањуг, Вучић је… »
Вучић примио Марицу Михајловић: "Надам се да ће све на шта је упозорила бити сигнал онима који раде с мајкама и децом"

Вучић примио Марицу Михајловић: "Надам се да ће све на шта је упозорила бити сигнал онима који раде с мајкама и децом"

Еуроневс 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у Председништву Марицу Михајловић, мајку која је изгубила дете и која је оптужила лекара у Сремској Митровици за акушерско насиље. Вучић је у разговору с Марицом Михајловић рекао да… »
Вучић примио породиљу Марицу Михајловић: „Дете да вратимо не можемо, али можемо да покушамо да нешто исправимо у будућности“…

Вучић примио породиљу Марицу Михајловић: „Дете да вратимо не можемо, али можемо да покушамо да нешто исправимо у будућности“…

Данас 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са породиљом из Сремске Митровице чија је беба умрла након порођаја Марицом Михајловић и поручио да ће држава урадити све да помогне њеној породици и да успостави бољу… »
Мајка чија је беба преминула приликом порођаја разговарала са председником Србије: Надам се правди

Мајка чија је беба преминула приликом порођаја разговарала са председником Србије: Надам се правди

Инсајдер 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са породиљом Марицом Михајловић из Сремске Митровице, чија је беба преминула приликом порођаја, и поручио да ће држава урадити све да помогне њеној породици и да успостави бољу… »

Радио сто плус 25.01.2024
Вучић је, приликом пријема Марице Михајловић и њеног супруга Данијела Новакова у председништву, рекао да верује да ће то што је она изнела у јавност детаље акушерског насиља које је претрпела, допринети да “тиме макар за неке… »
Вучић примио Марицу Михајловић: У раду са мајкама и децом показати највише одговорности

Вучић примио Марицу Михајловић: У раду са мајкама и децом показати највише одговорности

РТС 25.01.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је Марицу Михајловић из Сремске Митровице чија је беба после порођаја преминула, а која је после тога оптужила гинеколога за акушерско насиље. Вучић је изјавио да они који раде са децом… »
ВИДЕО Вучић у разговору са мајком из Сремске Митровице која је остала без бебе

ВИДЕО Вучић у разговору са мајком из Сремске Митровице која је остала без бебе

Озон 25.01.2024
Сремска Митровица – Александар Вучић, председник Србије, разговарао је данас Марицу Михајловић из Сремске Митровице. Михајловић је недавно изашла у јавност да је од гинеколога М. М. претрпела акушерско насиље током порођаја у… »
Вучић примио Марицу Михајловић из Сремске Митровице чија је беба преминула после порођаја

Вучић примио Марицу Михајловић из Сремске Митровице чија је беба преминула после порођаја

РТВ 25.01.2024
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Председник Србије Александар Вучић примио је данас Марицу Михајловић из Сремске Митровице чија је беба после порођаја преминула, а која је после тога оптужила гинеколога за акушерско насље. Вучић је у јуче… »

Вести дана »