Povezane vesti
Stručnjaci o stanju stočnog fonda: Kod nas postoje tri vrste kuge. Najjača je politička
Radio 021 25.01.2024
Iako je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković još u septembru saopštila da je zaustavljeno širenje afričke kuge svinja, u ovom trenutku devet područja se vodi kao ugroženo zbog ove bolesti. Samo tokom januara kao rizična područja proglašena… »
U Srbiji od početka epidemije afričke kuge eutanazirano više od 78.000 svinja
Pressek 25.01.2024
U Srbiji su od početka epidemije afričke kuge eutanazirane 78.244 svinje, dok je trenutno u osam okruga ta bolest sporadična. To je izjavila načelnica veterinarske inspekcije u Upravi za veterinu Ljiljana Ivanjac. - Trenutna situacija u Srbiji je… »
„Kod nas postoje tri vrste kuge. Najjača je politička“: Stručnjaci o stanju stočnog fonda, manjem uvozu, a višim…
Danas 25.01.2024
Iako je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković još u septembru prethodne godine saopštila da je u Srbiji zaustavljeno širenje afričke kuge svinja, u ovom trenutku devet područja se vodi kao ugroženo zbog prisustva ove bolesti. Samo tokom… »
Vesti dana »
"Bože, spasi, me, đavo ju je ubio, ne ja"! Stravične reči muškarca koji je ubio majku, pa joj odsekao glavu
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih
Od prolećnih 17 stepeni do ledenih dana i snega – kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Zelenski želi okončanje rata diplomatskim putem, ali tvrdi da Putin ne želi mir
Novi magazin pre 40 minutajoš 19 povezanih