Povezane vesti
Nastavlja se „sukob“ u Nestorovićevom pokretu, jedan od osnivača prozvao Jerkovića: „Možda on podrži SNS u Beogradu“…
Nova 25.01.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas naroda" Dragan Stanojević izjavio je danas da su u tom pokretu sigurni da niko od njihovih kandidata za beogradske odbornike neće podržati koaliciju SNS-SPS, osim, kako je rekao, možda Aleksandra Jerkovića, koji je bio nosilac… »
Stanojević za BETU: Svima verujemo, osim Jerkoviću
Beta 25.01.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas naroda" Dragan Stanojević izjavio je danas da su u tom pokretu sigurni da niko od njihovih kandidata za beogradske odbornike neće podržati koaliciju SNS-SPS, osim, kako je rekao, možda Aleksandra Jerkovića, koji je bio nosilac… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 14 minutajoš 15 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih