Povezane vesti
Newsnight: Zašto se policajci osećaju „kao da rade za mafiju“
N1 Info 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić odličio je da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega, novinar, navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa dolaskom aktuelne vlasti i dodaje da se… »
Newsnight: Zašto se policajci osećaju „kao da rade za mafiju“
N1 Info 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić odličio je da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega, novinar, navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa dolaskom aktuelne vlasti i dodaje da se… »
„Osećao sam se kao da radim za mafiju“: Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju
Nova 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić izjavio je da je odlučio da napusti taj posao nakon što je počeo da se oseća kao da "radi za mafiju a ne za policiju", iako nije učestvovao direktno u bilo kakvim nezakonitim… »
Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju: Osećao sam se kao da radim za mafiju
Beta 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić izjavio je da je odlučio da napusti taj posao nakon što je počeo da se oseća kao da "radi za mafiju a ne za policiju", iako nije učestvovao direktno u bilo kakvim nezakonitim… »
Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju: Osećao sam se kao da radim za mafiju
Novi magazin 25.01.2024
„Osećao sam se kao da radim za mafiju“: Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju
N1 Info 25.01.2024
Osećao sam se kao da radim za mafiju: Ispovest doskorašnjeg policijskog inspektora Uglješe Bokića
Danas 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić za NIN objašnjava zašto i kako je odlučio da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega novinar navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa dolaskom… »
Vesti dana »

Krenulo je! Počinje novi toplotni talas, temperature rastu: Ovo su najvreliji gradovi trenutno
Telegraf pre 35 minutajoš 44 povezane

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 50 minutajoš 40 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 15 minutajoš 19 povezanih