Povezane vesti
Newsnight: Zašto se policajci osećaju „kao da rade za mafiju“
N1 Info 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić odličio je da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega, novinar, navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa dolaskom aktuelne vlasti i dodaje da… »
Newsnight: Zašto se policajci osećaju „kao da rade za mafiju“
N1 Info 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić odličio je da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega, novinar, navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa dolaskom aktuelne vlasti i dodaje da… »
„Osećao sam se kao da radim za mafiju“: Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju
Nova 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić izjavio je da je odlučio da napusti taj posao nakon što je počeo da se oseća kao da "radi za mafiju a ne za policiju", iako nije učestvovao direktno u bilo kakvim… »
Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju: Osećao sam se kao da radim za mafiju
Beta 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić izjavio je da je odlučio da napusti taj posao nakon što je počeo da se oseća kao da "radi za mafiju a ne za policiju", iako nije učestvovao direktno u bilo kakvim… »
Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju: Osećao sam se kao da radim za mafiju
Novi magazin 25.01.2024
„Osećao sam se kao da radim za mafiju“: Bivši inspektor o tome zašto je napustio policiju
N1 Info 25.01.2024
Osećao sam se kao da radim za mafiju: Ispovest doskorašnjeg policijskog inspektora Uglješe Bokića
Danas 25.01.2024
Doskorašnji policajac, novosadski kriminalistički inspektor Uglješa Bokić za NIN objašnjava zašto i kako je odlučio da ne radi više u MUP Srbije. Sada kolega novinar navodi kako je njegova policijska karijera počela pre skoro 10 godina sa… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana