Povezane vesti
Dačić: Opozicija se preračunala
Politika 25.01.2024
Dačić je ocenio da opozicija nastavlja sa politikom koja je rezultirala njihovim debaklom na izborima. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da su navodi nekih opozicionih stranaka o izbornoj prevari "izlazna strategija i alibi" za… »
Dačić: Navodi opozicije o izbornoj prevari alibi za njihov loš izborni rezultat
RTV 25.01.2024
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da su navodi nekih opozicionih stranaka o izbornoj prevari "izlazna strategija i alibi" za njihov loš izborni rezultat. "Opozicija se preračunala, tražili su održavanje izbora, čemu sam… »
Euronews 25.01.2024
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da su navodi nekih opozicionih stranaka o izbornoj prevari "izlazna strategija i alibi" za njihov loš izborni rezultat. "Opozicija se preračunala, tražili su održavanje izbora, čemu sam se ja… »
Telegraf 25.01.2024
Prema rečima Dačića, opozicija nije predstavila nikakve ciljeve i program budućeg delovanja. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da su navodi nekih opozicionih stranaka o izbornoj prevari "izlazna strategija i alibi" za njihov loš… »
Vesti dana »
Američka administracija navodno pritiska Ukrajinu: Kijev da spusti starosnu granicu za mobilizaciju na 18 godina
Danas pre 11 minutajoš 18 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 3 satajoš 18 povezanih
"Njih dvojica su se poznavali": Ovo su najnoviji detalji o ubistvu u Leskovcu
B92 pre 15 minutajoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 40 minutajoš 12 povezanih