Povezane vesti
Počinje suđenje Stojanu za i ubistvo tinejdžerke u Ripnju: Danas bi trebalo da iznese odbranu
Telegraf 25.01.2024
Nakon održanih pripremnih ročišta, današnje suđenje je otvoreno za javnost. Danas počinje suđenje Stojanu Iliću koji je optužen da je 10. aprila prošle godine na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana… »
Optuženi priznao ubistvo devojčice u Ripnju
Radio 021 25.01.2024
U Višem sudu u Beogradu optuženi S. I. je priznao da je 10. aprila prošle godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojčicu, ali je naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva. On je optužen i za pokušaj ubistva tri člana njene… »
Ilić priznao da je ubio tinejdžerku, ali tvrdi da se ne seća kako
Sandžak haber 25.01.2024
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu danas je Stojan Ilić (37) priznao da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, ali je naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva. On je optužen i da je nakon ubistva… »
Ilić priznao da je ubio tinejdžerku, ali tvrdi da se ne seća kako
IndeksOnline 25.01.2024
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu danas je Stojan Ilić (37) priznao da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, ali je naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva. On je optužen i da je nakon ubistva… »
"Obuzele su me crne misli": Svedočenje ubice devojčice iz Ripnja ledi krv, krvnik se vadi na "crnu magiju"!
Blic 25.01.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je Stojan Ilić (37) priznao da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, ali je naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva. Stojan Ilić je optužen i da je nakon ubistva… »
Optuženi priznao ubistvo devojčice u Ripnju
RTS 25.01.2024
U Višem sudu u Beogradu optuženi S. I. je priznao da je 10. aprila prošle godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojčicu, ali je naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva. On je optužen i za pokušaj ubistva tri člana njene… »
Sramna odbrana monstruma iz ripnja, vadi se na "crnu magiju" Vređala me pa su me obuzele te misli! Uzeo sam nož i ubio je
Kurir 25.01.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje Stojanu Iliću (39) koji u aprilu prošle godine zverski nasmrt nožem izbo komšinicu Nevenu P. (16) u beogradskom naselju Ripanj, koji je izneo svoju odbranu. - Sve ovo što se desilo liči mi na neku… »
"Obuzele su me crne misli": Stojan priznao da je ubio Nevenu, tvrdi da se ne seća kako, spominjao i vradžbine
Telegraf 25.01.2024
Stojan Ilić izneo je odbranu na suđenju za ubistvo Nevene P. iz Ripnja, a na ročištu su govorili i veštaci. Suđenje Stojanu Iliću, optuženom za ubistvo Nevene P. (16) koje se dogodilo 16. aprila u Ripnju. Ilić je priznao da je ubio Nevenu i… »
Vesti dana »
Nepoznata tečnost iscurila iz kotlarnice u kanalizaciju? Novi detalji trovanja u Nišu, lekarsku pomoć zatražila još jedna osoba
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Lekari KCV-a traže podršku za studente: Predaja zahteva Lekarskoj komori
Vreme pre 2 satajoš 30 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
Novi magazin pre 21 minutajoš 35 povezanih