Povezane vesti
Konstrakta predstavila svoj adut za Evroviziju pa oduševila Hrvate: "Svuda mi se samo podvaljuje, vidim samo anomalije"
Mondo 25.01.2024
"Novo, bolje" je nešto mračnije od "In corpore sano", ali i u ovoj pesmi Konstrakta peva o sličnoj realnost. "Novo, bolje" je nešto mračnije od "In corpore sano", ali i u ovoj pesmi Konstrakta peva o sličnoj realnost. Radio-televizija Srbije odabrala je… »
Poslušajte numere koje se takmiče na Pesmi za Evroviziju 2024: Neko od njih će predstavljati Srbiju u Švedskoj (video)
Kurir 25.01.2024
Radio-televizija Srbije odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu „ Pesma za Evroviziju 2024“ na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Malmeu u maju ove godine. Takmičenje "Pesma za Evroviziju", kao i… »
Pesma za Evroviziju 2024: Objavljene sve takmičarske kompozicije i raspored po polufinalima
Nova 25.01.2024
Svih 28 kompozicija koje učestvuju na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024" dostupno je na zvaničnom Jutjub kanalu "RTS Pesma Evrovizije". Objavljen je i raspored učesnika festivala po polufinalima, kao i redosled nastupanja. U oba polufinala predstaviće… »
Pesma za Evroviziju 2024: Poslušajte pesme koje se takmiče
Danas 25.01.2024
Pesma za Evroviziju 2024, takmičenje na kojem ćemo izabrati našeg predstavnika koji će se ove godine takmičiti u Švedskoj, održaće se od 27. februara do 2. marta, a sad možemo da poslušamo i sve kompozicije. Sve takmičarske kompozicije objavljene su u… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Serbian News Media pre 5 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 65 povezanih
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 25 minutajoš 65 povezanih
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih