Повезане вести
У 4 ујутру лупају и деру се "устај" - Мајин отац о ноћи када су му запалили кола: Изгорео је до пепела за десет минута!
Мондо 25.01.2024
Отац Маје Маринковић открио је шта се дешавало у ноћи када су му запалили кола и открио шта се десило када је купио нов аутомобил. Отац Маје Маринковић открио је шта се дешавало у ноћи када су му запалили кола и открио шта се… »
"Не верујем Анели да јој је Станија преотела дечка" Таки без длаке на језику: Нимало се није добро показала, танка јој је прича…
Курир 25.01.2024
Радомир Таки Маринковић, отац Маје Маринковић, гостујући у емисији Пулс Србије на Курир ТВ коментарисао је ријалити учесницу Анели Ахмић и њене тврдње да јој је најпознатија српска старлета Станија отела дечка. У разговору са… »
"Буде ме комшије у 4 ујутру, ауто ми изгорео до пепела" Таки Маринковић открио: Купио сам нови, скинули ми таблице после 5 дана…
Курир 25.01.2024
Једни га зову најпознатији ријалити тата, други српски Хју Хефнер, а једно је сигурно - Радомир Таки Маринковић привлачи велику пажњу гдегод се појави. Отац ријалити звезде Маје Маринковић био је гост емисије Пулс Србије на… »
Вести дана »
Ћаци надиру са свих страна: Због СНС аутобуса блокирана Ибарска, колоне кренуле и из Новог Сада, неки стигли и до Сајма
Нова пре 49 минутајош 22 повезане
Шатори солидарности: Студенти из Ниша уз Дијану Хрку током штрајка глађу
Време пре 4 сатијош 37 повезаних
Јелена Јеринић: „Док су ови људи на власти – нема ништа од исправног бирачког списка“
Време пре 2 сатајош 23 повезане
Премијер ФБиХ Нермин Никшић: Дом пензионера у Тузли био лоциран као потенцијално опасан
Еуроневс пре 4 минутајош 73 повезане
Додик: У БиХ срушен уставни поредак, РС није одговорна за своје даље поступање
Бета пре 45 минутајош 19 повезаних