Povezane vesti
U 4 ujutru lupaju i deru se "ustaj" - Majin otac o noći kada su mu zapalili kola: Izgoreo je do pepela za deset minuta!
Mondo 25.01.2024
Otac Maje Marinković otkrio je šta se dešavalo u noći kada su mu zapalili kola i otkrio šta se desilo kada je kupio nov automobil. Otac Maje Marinković otkrio je šta se dešavalo u noći kada su mu zapalili kola i otkrio šta se desilo kada je kupio nov… »
"Ne verujem Aneli da joj je Stanija preotela dečka" Taki bez dlake na jeziku: Nimalo se nije dobro pokazala, tanka joj je priča…
Kurir 25.01.2024
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir TV komentarisao je rijaliti učesnicu Aneli Ahmić i njene tvrdnje da joj je najpoznatija srpska starleta Stanija otela dečka. U razgovoru sa voditeljem Ivanom Gajićem… »
"Bude me komšije u 4 ujutru, auto mi izgoreo do pepela" Taki Marinković otkrio: Kupio sam novi, skinuli mi tablice posle 5 dana…
Kurir 25.01.2024
Jedni ga zovu najpoznatiji rijaliti tata, drugi srpski Hju Hefner, a jedno je sigurno - Radomir Taki Marinković privlači veliku pažnju gdegod se pojavi. Otac rijaliti zvezde Maje Marinković bio je gost emisije Puls Srbije na Kurir TV gde je u razgovoru… »
Vesti dana »
Maloletnici pohapšeni u Smederevu: Pretukli dvojicu u kafiću u centru grada, evo šta im se stavlja na teret!
Kurir pre 52 minutajoš 36 povezanih
Glamočić uvodi oznaku „100 odsto iz Srbije“, poljoprivrednici na protestu kažu da im to ništa ne znači i da nastavljaju sa protestima
Mašina pre 2 satajoš 28 povezanih
Operativni tim za pristupanje Srbije EU sastao se sa predstavnikom Evropske komisije za proširenje
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih