Повезане вести
Од отправника возова у Зрењанину до звезданог статуса у Њујорку и Лондону: Живот новог директора Опере Народног као из филма
Нова 25.01.2024
Посао отправника возова радио сам с истом љубављу као овај оперског певача, причао је својевремено за Нова.рс прослављени баритон Жељко Лучић, који је данас именован за новог уметничког директора Опере Народног позоришта у… »
Жељко Лучић именован за уметничког директора Опере Народног позоришта у Београду
Данас 25.01.2024
За новог уметничког директора Опере Народног позоришта у Београду данас је именован баритон светског реномеа Жељко Лучић, саопштио је тај театар. У саопштењу пише да Жељко Лучић више од две и по деценије гради веома успешну… »
Жељко Лучић нови уметнички директор Опере Народног позоришта у Београду
Н1 Инфо 25.01.2024
За новог уметничког директора Опере Народног позоришта у Београду именован је баритон светског реномеа Жељко Лучић, саопштио је тај театар. У саопштењу пише да он више од две и по деценије гради веома успешну каријеру у… »
Жељко Лучић нови уметнички директор Опере Народног позоришта
Нова 25.01.2024
Славни баритон светског гласа Жељко Лучић именован је данас за новог уметничког директора Опере Народног позоришта, саопштили су из националног театра. „Задовољство ми је и велика част што ћу бити члан овог предивног ансамбла и… »
Велике промене у националном театру: За директора Опере Народног позоришта постављен славни баритон светског гласа
Курир 25.01.2024
Славни баритон светског гласа Жељко Лучић именован је 25. јануара за новог уметничког директора Опере Народног позоришта у Београду. - Задовољство ми је и велика част што ћу бити члан овог предивног ансамбла и што ћу својим… »
Вести дана »
Москва: Нова стратегија САД - гаранција за наставак преговора о миру у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 26 повезаних
"Сви факултети и школе у Србији раде" Огласио се Ђуро Мацут: Морамо да очувамо високо образовање
Блиц пре 1 сатјош 20 повезаних
Временска прогноза за недељу 7. децембар 2025: Данас хладно, местимично с кишом и снегом
Нови магазин пре 1 сатјош 18 повезаних
Јовић одличан у повратку за Мајами: Вукчевич одиграо партију сезоне
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Индија: Експлозија гаса усмртила 25 радника и туриста у ноћном клубу, шесторо повређено
Недељник пре 1 сатјош 11 повезаних