Povezane vesti
Goh: Najvažnije je da Partizan bude šampion
Politika 25.01.2024
LARNAKA – Fudbaler iz Južne Koreje Jung-Džun Goh, najveće zimsko pojačanje u redovima crno-belih, rekao je danas da mu je najvažnije da Partizan bude šampion i otkrio da je već dobio mnogo poruka dobrodošlice od navijača „crno-belih”. Goh… »
Goh: San mi je da budem najbolji u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom (video)
Sportski žurnal 25.01.2024
Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih. Najveće zimsko pojačanje u redovima crno-belih, Koreanac Jung-Džun Goh… »
Hoću titulu sa partizanom! Korejac od 1,2 miliona evra je tu, upoznajte Jung-Džun Goha!
Mondo 25.01.2024
Najatraktivnije pojačanje crno-belih je stiglo u klub i u tim. Ovo su njegove prve poruke. Najatraktivnije pojačanje crno-belih je stiglo u klub i u tim. Ovo su njegove prve poruke Partizanovo najveće pojačanje ove zime, Korejac Jung-Džun Goh stigao… »
Goh se predstavio navijačima Partizana: "Da budemo šampioni i ja najbolji u Evropi"
Sportske.net 25.01.2024
Novi fudbaler Partizana Jung-džun Goh razgovarao je sa srpskim medijima u Larnaki gde je pobliže predstavio sebe ovdašnjoj javnosti. Goh je stigao kao poslednje pojačanje crno-belih ove zime za 1.200.000 evra iz Pohjanga. Partizanovo interesovanje… »
"Želim titulu sa Partizanom": Najveće zimsko pojačanje crno-belih Jung-Jun Goh ima velike polanove na glavoj sceni
Večernje novosti 25.01.2024
STIGAO je nekako tiho, bez previše pompe u Partizan, ali to ne znači da su mu ambicije iz kategorije skromnih, naprotiv. Korejac Jung-Jun Goh trenutno ima ozbiljan problem sa komunikacijom s obzirom na to da na engleskom ume samo da se pozdravi sa… »
Jung-Džun Goh: Želim titulu sa Partizanom
Sport klub 25.01.2024
Najveće zimsko pojačanje u redovima Partizana, Južnokorejac Jung-Džun Goh, govorio je za medije po dolasku na Kipar. Novinare je za početak zanimalo na kakav je prijem naišao u crno-belom taboru? „Kada sam upoznao saigrače, stručni štab i prvi… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Rusija: Tokom noći oborena 22 ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Vesti online pre 58 minutajoš 10 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 2 satajoš 5 povezanih
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 11 satijoš 4 povezane