Povezane vesti
„Ja sam tebe prestala da volim“: Jovana Pajić otkrila detalje razvoda od Saleta Tropika
Nova 25.01.2024
Pevačica Jovana Pajić i bivša supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, pevača "Tropiko benda" progovorila je o njihovom razvodu. Popularna pevačica i njen suprug, fronmen Tropiko beda, ostali su nakon razvoda u dobrim odnosima, te sada skladno funkcionišu… »
"Ja sam tebe prestala da volim": Jovana Pajić progovorila o razvodu od Saleta Tropika: Otkrila kako je skupila hrabrosti i sve…
Blic 25.01.2024
Jovana Pajić i bivša supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, pevača "Tropiko benda" progovorila je o razvodu od svog supruga. Iako su dobro funkcionisali, pa su ostali dobri prijatelji i nakon rastanka, Sale Tropiko i ona su imali drugačije pogled na… »
Vesti dana »
Neverovatan tripl-dabl Nikole Jokića: Nestvarna dominacija Srbina, a usput je "otključao" novu pretnju Denvera
Mondo pre 48 minutajoš 26 povezanih
Danas uglavnom oblačno i toplije nego prethodnih dana, do 18 stepeni
N1 Info pre 13 minutajoš 11 povezanih
Dve osobe povređene u dva udesa Hitna pomoć intervenisala i zbog ove grupe bolesnika
Alo pre 53 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp odobrio plan za mir između Rusije i Ukrajine; Peskov: Posao koji mora da prethodi sastanku Putina i Trampa još nije obavljen
RTV pre 53 minutajoš 7 povezanih
Objava američkog predsednika koja se dugo čekala! Tramp potpisao zakon, Epstinovi dosijei biće otvoreni
Večernje novosti pre 3 minutajoš 10 povezanih