Povezane vesti
Pavlović (Mi – glas iz naroda): Nema koalicije sa Jerkovićem, na izbore smo išli kao grupa građana
Nova 25.01.2024
Jedan od osnivača pokreta "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović izjavio je danas da ne postoji koalicija tog pokreta sa pokretom "Nema nazad, iza je Srbija" Aleksandra Jerkovića, već da je on bio samo jedan od 10 potpisnika ugovora o izlasku na izbore… »
Pavlović (Mi - glas iz naroda): Nema koalicije sa Jerkovićem, na izbore smo išli kao grupa građana
Beta 25.01.2024
Jedan od osnivača pokreta "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović izjavio je danas da ne postoji koalicija tog pokreta sa pokretom "Nema nazad, iza je Srbija" Aleksandra Jerkovića, već da je on bio samo jedan od 10 potpisnika ugovora o izlasku na izbore… »
Pavlović (Mi - glas iz naroda): Nema koalicije sa Jerkovićem, na izbore smo išli kao grupa građana
Insajder 25.01.2024
Jedan od osnivača pokreta "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović izjavio je 25. januara da ne postoji koalicija tog pokreta sa pokretom "Nema nazad, iza je Srbija" Aleksandra Jerkovića, već da je on bio samo jedan od 10 potpisnika ugovora o izlasku na… »
Pavlović (Mi – glas iz naroda): Nema koalicije sa Jerkovićem, na izbore smo išli kao grupa građana
Radio sto plus 25.01.2024
“Nema nikakve koalicije, to je izmišljena stvar”, rekao je Pavlović za Radio-televiziju Vojvodine. Prema njegovim rečima, na izbore i na nivou republike i na nivou Beograda izašli su kao grupa građana, za koju je, kako zakon nalaže, deset ljudi… »
Pavlović („Mi – glas iz naroda“): Šapić ne može otvoreno da „kupi odbornike“, pokušava da to „upakuje u…
N1 Info 25.01.2024
Jedan od osnivača pokreta "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović izjavio je da ne postoji koalicija tog pokreta sa pokretom "Nema nazad, iza je Srbija" Aleksandra Jerkovića, već da je on bio samo jedan od 10 potpisnika ugovora o izlasku na izbore kao… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 21 minutajoš 166 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 27 minutajoš 20 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 4 satijoš 27 povezanih