Повезане вести

Павловић (Ми – глас из народа): Нема коалиције са Јерковићем, на изборе смо ишли као група грађана

Павловић (Ми – глас из народа): Нема коалиције са Јерковићем, на изборе смо ишли као група грађана

Нова 25.01.2024
Један од оснивача покрета "Ми - глас из народа" Бранко Павловић изјавио је данас да не постоји коалиција тог покрета са покретом "Нема назад, иза је Србија" Александра Јерковића, већ да је он био само један од 10 потписника… »
Павловић (Ми - глас из народа): Нема коалиције са Јерковићем, на изборе смо ишли као група грађана

Павловић (Ми - глас из народа): Нема коалиције са Јерковићем, на изборе смо ишли као група грађана

Бета 25.01.2024
Један од оснивача покрета "Ми - глас из народа" Бранко Павловић изјавио је данас да не постоји коалиција тог покрета са покретом "Нема назад, иза је Србија" Александра Јерковића, већ да је он био само један од 10 потписника… »

Инсајдер 25.01.2024
Један од оснивача покрета "Ми - глас из народа" Бранко Павловић изјавио је 25. јануара да не постоји коалиција тог покрета са покретом "Нема назад, иза је Србија" Александра Јерковића, већ да је он био само један од 10 потписника… »

Радио сто плус 25.01.2024
“Нема никакве коалиције, то је измишљена ствар”, рекао је Павловић за Радио-телевизију Војводине. Према његовим речима, на изборе и на нивоу републике и на нивоу Београда изашли су као група грађана, за коју је, како закон… »
Павловић („Ми – глас из народа“): Шапић не може отворено да „купи одборнике“, покушава да то „упакује у коалиционог партнера“…

Павловић („Ми – глас из народа“): Шапић не може отворено да „купи одборнике“, покушава да то „упакује у коалиционог партнера“…

Н1 Инфо 25.01.2024
Један од оснивача покрета "Ми - глас из народа" Бранко Павловић изјавио је да не постоји коалиција тог покрета са покретом "Нема назад, иза је Србија" Александра Јерковића, већ да је он био само један од 10 потписника уговора о… »

Вести дана »