Povezane vesti
Potresna ispovest majke preminule porodilje u Užicu: Lekari su mi ubili dete, mučili su je 5 sati, ostala sam bez Isidore i…
Kurir 25.01.2024
Cela Srbija se seća mlade porodilje Isidore Puzović (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili lekari u Zdravstvenom centru Užice. Ona je porođena u šestom mesecu nakon što je ultrazvukom… »
"Ubili mi dete, kako su izvadili bebu?" Jeziva ispovest majke porodilje iz Užica: Bolelo je pod stomakom, tako je počelo
Mondo 25.01.2024
Porodilja I. P. Iz Užica preminula je, a njena majka je iznela jezivu ispovest. Porodilja I. P. Iz Užica preminula je, a njena majka je iznela jezivu ispovest Cela Srbija se seća mlade porodilje I. P. (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine… »
„Lekari su je mučili pet sati, pa je pala u komu“: Potresna ispovest majke preminule porodilje Isidore i njene bebe
Nova 25.01.2024
Cela Srbija se seća mlade porodilje Isidore Puzović (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili lekari u Zdravstvenom centru Užice. Ona je porođena u šestom mesecu nakon što je ultrazvukom… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite i prestanite da se durite na Putina
Pravda pre 58 minutajoš 32 povezane

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 38 minutajoš 14 povezanih