Povezane vesti
Potresna ispovest majke preminule porodilje u Užicu: Lekari su mi ubili dete, mučili su je 5 sati, ostala sam bez Isidore i…
Kurir 25.01.2024
Cela Srbija se seća mlade porodilje Isidore Puzović (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili lekari u Zdravstvenom centru Užice. Ona je porođena u šestom mesecu nakon što je… »
"Ubili mi dete, kako su izvadili bebu?" Jeziva ispovest majke porodilje iz Užica: Bolelo je pod stomakom, tako je počelo
Mondo 25.01.2024
Porodilja I. P. Iz Užica preminula je, a njena majka je iznela jezivu ispovest. Porodilja I. P. Iz Užica preminula je, a njena majka je iznela jezivu ispovest Cela Srbija se seća mlade porodilje I. P. (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine… »
„Lekari su je mučili pet sati, pa je pala u komu“: Potresna ispovest majke preminule porodilje Isidore i njene bebe
Nova 25.01.2024
Cela Srbija se seća mlade porodilje Isidore Puzović (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili lekari u Zdravstvenom centru Užice. Ona je porođena u šestom mesecu nakon što je… »
Vesti dana »
Povređeni u padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Telegraf pre 36 minutajoš 41 povezana
Mesec dana od tragedije u Novom Sadu, protest na Trgu slobode i poruke ispisane crvenom bojom
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 9 satijoš 20 povezanih