Povezane vesti
„Kad sam ušla u rijaliti, tata se naljutio na mene jer sam javno imala simpatiju“
Nova 25.01.2024
Pevačica o iskustvu iz rijaliti programa. Pevačica Goga Sekulić je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića otvoreno govorila o svom životu i karijeri. Ona se dotakla i svog učešća u dva rijaliti programa „Farma“ i „Veliki brat“, te… »
„Rekla sam mu – ako ostanemo u vezi duže od godinu dana, ja hoću dete“
Nova 25.01.2024
Goga Sekulić iskreno o ljubavi sa bivšim partnerom. Pevačica Goga Sekulić je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića otvoreno govorila o svom životu i karijeri, ali i ljubavnim odnosima. Ona iz braka sa Urošem Domanovićem ima sina… »
Vesti dana »
Danas sunčan dan, a potom nagla promena vremena: Stižu nam kiše i nagli pad temperature, ovaj deo Srbije prvi na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Evropske demokrate o intervenciji policije na Medicinskom fakultetu: Je l’ to tvoj dijalog, Vučiću?
Radio sto plus pre 49 minutajoš 10 povezanih
"Moraćemo ponovo da bacamo bombe" Tramp će obustaviti prekid vatre sa Iranom ako se do srede ne postigne sporazum, najavio "iznenađenje" u Beloj kući (video)
Kurir pre 14 minutajoš 7 povezanih
50. dan rata na Bliskom istoku: Tramp preti novim bombardovanjem, najveći nosač aviona na svetu u pripravnosti
Mondo pre 49 minutajoš 11 povezanih