Повезане вести
„Било је жена које сам хтео да оженим, али ме нису хтеле“: Харис Џиновић је боловао због љубави, а овако је описао први…
Нова 25.01.2024
Харис и Мелина Џиновић решили су да се разведу након 22 године љубави. Популарни певач и модна креаторка важили су за један складан пар који је уживао у љубави. У браку су заједно добили двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана… »
Било је жена којима сам хтео да се оженим, али ме нису хтеле! Харис Џиновић о браку са Мелином: Неке су биле лепше од ње…
Курир 25.01.2024
Као бомба одјекнула је вест да се певач Харис Џиновић и његова изабраница Мелина Џиновић разводе. И како су нагађања и спекулисања већ кренула, ми вас подсећамо на певачеву исповест коју је 2018. године дао за Глосси, који… »
Вести дана »
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 25 минутајош 17 повезаних
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 50 минутајош 19 повезаних
Хорор на Сави: Мигранти у чамцу прелазили реку, па попадали у воду, један мртав, 11 повређених! Драма код фрањевачког самостана у Славонском Броду (видео)
Курир пре 0 минутајош 12 повезаних
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 15 минутајош 17 повезаних