Povezane vesti
Klemen Grošelj: Vučićeve reči su nervozna reakcija
Nova 25.01.2024
Slovenački evroposlanik Klemen Grošelj odgovorio je na tvrdnje predsednika Aleksandra Vučića da je "mrzitelj Srbije", relavši da je to "nervozna reakcija". „Ako me zalaganje za jednu od osnovnih i demokratskih vrednosti Evropske unije, a to su fer i… »
Klemen Grošelj za N1: Vučićeve reči su nervozna reakcija
N1 Info 25.01.2024
Slovenački evroposlanik Klemen Grošelj odgovorio je na tvrdnje predsednika Aleksandra Vučića da je "mrzitelj Srbije", relavši da je to "nervozna reakcija". „Ako me zalaganje za jednu od osnovnih i demokratskih vrednosti Evropske unije, a to su fer i… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 39 minutajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana