Повезане вести

Ко је мистериозни мушкарац због кога се Харис и Мелина разводе?

Ко је мистериозни мушкарац због кога се Харис и Мелина разводе?

Стори 26.01.2024
Развод Мелине и Хариса после 22 године љубави и деценије брака главна је тема медија. Разводе се Харис и Мелина Џиновић. Како пишу домаћи медији, разлог за крах љубави је, наводно, трећа особа, емотивни партнер Мелине… »
Сада се разводе, а свадба је била најлуксузнија те године! Мелини и Харису кумовали милионери, имали посебан мени, а тек ово...

Сада се разводе, а свадба је била најлуксузнија те године! Мелини и Харису кумовали милионери, имали посебан мени, а тек ово...

Курир 26.01.2024
Харис и Мелина Џиновић разводе се након 22 године заједничког односа и 10 година брака. Наиме, њих двоје су се венчали 2014. године, а свадба је била једна од најлуксузнијих на естради. Сада већ бивши пар има двоје деце ћерку… »
Како је Мелина Џиновић постала креаторка и какву улогу у томе је имала једна од најбогатијих жена на свету

Како је Мелина Џиновић постала креаторка и какву улогу у томе је имала једна од најбогатијих жена на свету

Нова 26.01.2024
Вест да се Харис и Мелина Џиновић разводе шокирала је јавност јер су важили за један од најскладнијих парова на естради. Иако су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде… »
"У гроб ће ме отерати" Сви брује о разводу Хариса и Мелине, а Ђина Џиновић плакала на друштвеним мрежама

"У гроб ће ме отерати" Сви брује о разводу Хариса и Мелине, а Ђина Џиновић плакала на друштвеним мрежама

Мондо 26.01.2024
Ђина Џиновић једном приликом је јавно плакала због снимка који је поделила на мрежама. Ђина Џиновић једном приликом је јавно плакала због снимка који је поделила на мрежама. Након што је као бомба у свим медијима одјекнула вест… »
„Не знам више шта је романтика“: Овако је Харис Џиновић пре годину дана причао о свом браку

„Не знам више шта је романтика“: Овако је Харис Џиновић пре годину дана причао о свом браку

Нова 26.01.2024
Певач Харис Џиновић и модна дизајнерка одлучили су да ставе тачку на свој брак дуг 22 године. Познати брачни пар има двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана, а Харис је прошле године рекао како су деца пошла својим путем, али и да је… »
Харисов и мелинин син ко да се ништа не дешава: Ево где се Кан упутио после апотеке, а она је и данас обавезно морала да дође…

Харисов и мелинин син ко да се ништа не дешава: Ево где се Кан упутио после апотеке, а она је и данас обавезно морала да дође…

Курир 26.01.2024
Један од наших најпознатијих естрадних парова после 22 године љубави и 10 година брака, двоје деце, Харис и Мелина Џиновић решили су да ставе тачку на свој брак. Како су медији писали, велелепна вила ће после споразумног… »
„Урадила сам нос, изгледао је као да излази из чела“: Ћерка Хариса и Мелине Џиновић има 19 година, а већ је имала неколико…

„Урадила сам нос, изгледао је као да излази из чела“: Ћерка Хариса и Мелине Џиновић има 19 година, а већ је имала неколико…

Нова 26.01.2024
У домаћим медијима је одјекнула вест да се Харис и Мелина Џиновић разводе након 22 године брака. Њих двоје заједно имају двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана. Ђина Џиновић врло је популарна на друштвеним мрежама, а једном… »
„Кад би ми рекао да хоће развод, не бих преживела“: Мелина Џиновић је овако пре две године причала о свом браку

„Кад би ми рекао да хоће развод, не бих преживела“: Мелина Џиновић је овако пре две године причала о свом браку

Нова 26.01.2024
Разводе се Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године… »
(Видео): Харис и Мелина након прича о разводу неће да напусте кућу Шаљу сина по лекове, мук испред виле

(Видео): Харис и Мелина након прича о разводу неће да напусте кућу Шаљу сина по лекове, мук испред виле

Блиц 26.01.2024
Разводе се Харис и Мелина Џиновић. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године… »
Док регион бруји о разводу Хариса и Мелине, ево шта ради њихов син! Кана смо затекли испред виле, овај детаљ подсећа на тату…

Док регион бруји о разводу Хариса и Мелине, ево шта ради њихов син! Кана смо затекли испред виле, овај детаљ подсећа на тату…

Курир 26.01.2024
Један од наших најпознатијих естрадних парова после 22 године љубави и 10 година брака, двоје деце, Харис и Мелина Џиновић решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Екипа Курира је затекла у… »
"Шушка се да постоји други мушкарац" - Зашто су се развели Мелина и Харис Џиновић? "Пукло је кад су се уселили у вилу"

"Шушка се да постоји други мушкарац" - Зашто су се развели Мелина и Харис Џиновић? "Пукло је кад су се уселили у вилу"

Мондо 26.01.2024
Мелина и Харис Џиновић ставили су тачку на свој брак после десет година. Мелина и Харис Џиновић ставили су тачку на свој брак после десет година. Певач Харис Џиновић и модна дизајнерка Мелина после 22 године везе и 10 година… »
"Јеси ли ти то стипса, нећеш да ми купиш?" Свађа Мелине и Хариса говори много о њиховом односу: "Тад смо били у Диору усред…

"Јеси ли ти то стипса, нећеш да ми купиш?" Свађа Мелине и Хариса говори много о њиховом односу: "Тад смо били у Диору усред…

Блиц 26.01.2024
Разводе се Харис и Мелина Џиновић. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године… »
Харис је мелини строго забранио једну ствар: Она је о томе јавно причала и већ годинама поштује његов захтев: "Мој супруг то…

Харис је мелини строго забранио једну ствар: Она је о томе јавно причала и већ годинама поштује његов захтев: "Мој супруг то…

Блиц 26.01.2024
Ови моћници су били кумови на свадби Мелине и Хариса Џиновића! Не зна се ко има више милиона у џепу

Ови моћници су били кумови на свадби Мелине и Хариса Џиновића! Не зна се ко има више милиона у џепу

Курир 26.01.2024
Све је изненадила вест о разводу Мелине и Хариса Џиновића, који су важили за један од складнијих парова на естради. Заједно су добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину. Они су се венчали 2014. године, након 12 година… »
"Кад би ми рекао да хоће развод ја не бих преживела": Емотивна исповест Мелине о браку са Харисом, а тек да чујете колико она…

"Кад би ми рекао да хоће развод ја не бих преживела": Емотивна исповест Мелине о браку са Харисом, а тек да чујете колико она…

Блиц 26.01.2024
„Мама и тата не спавају у истим собама“: Овако је Ђина Џиновић открила интимне детаље Хариса и Мелине, па изазвала буру на…

„Мама и тата не спавају у истим собама“: Овако је Ђина Џиновић открила интимне детаље Хариса и Мелине, па изазвала буру на…

Нова 26.01.2024
Певач Харис Џиновић и креаторка Мелина Џиновић решили су да се разведу нако 22 године љубави. Популарни пар важио је за један од најскладнијих на нашој естрадној сцени, те је вест о њиховом разводу изненадила многе. Харис и… »
"Била сам као прави психопата": Прљав веш Мелине и Хариса Џиновића испливао на видело - Због овога је пала јавна свађа

"Била сам као прави психопата": Прљав веш Мелине и Хариса Џиновића испливао на видело - Због овога је пала јавна свађа

Мондо 26.01.2024
Вест да се певач Харис Џиновић разводи од супруге Мелине после двадест две године љубави, одјекнула је као бомба у региону. Вест да се певач Харис Џиновић разводи од супруге Мелине после двадест две године љубави, одјекнула… »
Ово је мали град, у њему све се зна! Шушка се да је крах брака Мелине и Хариса други мушкарац

Ово је мали град, у њему све се зна! Шушка се да је крах брака Мелине и Хариса други мушкарац

Курир 26.01.2024
Развод после 22 година љубави и 10 година брака фолк певача Хариса Џиновића и креаторке Мелине шокирао је јавност, а сад по београдским кулоарима се шушка да је у питању други мушкарац. - Наводно је све пукло кад су се уселили… »
Прљав веш мелине и хариса испливао на видело: Свађе и увреде на јавном месту, због овога је креаторка запенила на певача!

Прљав веш мелине и хариса испливао на видело: Свађе и увреде на јавном месту, због овога је креаторка запенила на певача!

Курир 26.01.2024
Вест да се певач Харис Џиновић и његова супруга Мелина Џиновић разводе после 22 године љубави одјекнула је као бомба у региону. Међутим, својевремено гостујући у једној емисији, проговорили су о њиховој јавној чарки која се… »
"Шушка се да је у питању други мушкарац": Испливале шок тврдње о разводу Хариса и Мелине: "Захладнели су однос"

"Шушка се да је у питању други мушкарац": Испливале шок тврдње о разводу Хариса и Мелине: "Захладнели су однос"

Блиц 26.01.2024
"Све је пукло кад су се уселили у вилу на Сењаку" Ево шта је претходило разводу Хариса и Мелине! Нови детаљи - град шушка

"Све је пукло кад су се уселили у вилу на Сењаку" Ево шта је претходило разводу Хариса и Мелине! Нови детаљи - град шушка

Курир 26.01.2024
Главна прича свакако је развод познатог пара Мелине и Хариса Џиновића, а сада је извор близак дизајнерки и певачу открио нове детаље краха њиховог брака. Наводно, Мелина и Харис последњих година покушавају да изгладе нарушене… »
"Радила сам нос, изгледао је као да излази из чела" Ево шта је све ћерка Хариса и Мелине променила на себи, овако је изгледа…

"Радила сам нос, изгледао је као да излази из чела" Ево шта је све ћерка Хариса и Мелине променила на себи, овако је изгледа…

Курир 26.01.2024
У домаћим медијима као бомба је одјекнула вест да се Харис Џиновић разводи од Мелине Џиновић након 22 године заједничког живота, а 10 година од венчања. Њих двоје заједно имају двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана. Ђина… »
"Свако иде на своју страну": Харис Џиновић се разводи од Мелине, а овако гледа на брак: "Не знам више шта је романтика"

"Свако иде на своју страну": Харис Џиновић се разводи од Мелине, а овако гледа на брак: "Не знам више шта је романтика"

Блиц 26.01.2024
Харис Џиновић разводи се од супруге Мелине након 22 године брака. Њих двоје имају двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана, а Харис је прошле године рекао како су деца пошла својим путем, али и да је заборавио шта је то романтика. -… »
"Оне које сам волео, ме нису хтеле": Харис Џиновић 22 године био у браку са Мелином, а овако је причао о ранијим женама…

"Оне које сам волео, ме нису хтеле": Харис Џиновић 22 године био у браку са Мелином, а овако је причао о ранијим женама…

Блиц 25.01.2024
Харис Џиновић разводи се од супруге Мелине након 22 године брака. У емисији "Балканском улицом", која се емитује на Блиц телевизији испричао је како су његове љубави махом биле трагичне... Харис је признао и да уз добру песму… »
(Видео) Капуљача на глави и телефон у руци: Ђина Џиновић ни реч о разводу родитеља Мелине и Хариса : Ево шта се дешава…

(Видео) Капуљача на глави и телефон у руци: Ђина Џиновић ни реч о разводу родитеља Мелине и Хариса : Ево шта се дешава…

Блиц 25.01.2024
Познати брачни пар Мелина и Харис Џиновић разводе се након 22 године брака. Мелина Џиновић остала је да живи са ћерком Ђином и сином Каном у породичној кући на Сењаку, а екипа "Блица" сада је ухватила Ђину, како излази из виле… »

Вести дана »