Povezane vesti
Ratko posle žurke pijan vozio Porše: Kad ga je uhapsila policija bio je manji od makovog zrna: "imam malu platu"
Blic 26.01.2024
Ratku (31), koji je vozio "Porše" sa 1,38 promila alkohola u krvi, smanjena je kazna nakon što se sudu žalio da ima mala primanja. "Bio sam jako umoran i iscrpljen pa mislim da je to razlog zašto je bio takav rezultat alko-testa. Skromnih sam primanja… »
Ratko vozio Porše u alkoholisanom stanju, kada je uhapšen žalio se da ima malu platu: Sud mu smanjio kaznu
Telegraf 26.01.2024
Presuda je odmah postala pravosnažna, pa policija i Ratko na nju više ne mogu da se žale. Ratku (31), koji je vozio "Porše" sa 1,38 promila alkohola u krvi, smanjena je kazna nakon što se sudu žalio da ima mala primanja. incident se dogodio prošle godine… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 207 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u regionu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 83 povezane

Ivica Dačić: Srbija prodaje LRAD sisteme, blokiran “zvučni top”
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih

Ovako izgleda Časov Jar posle ruskog osvajanja: Grad skoro potpuno razoren, oglasio se i Putin! (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih