Povezane vesti
"Prešla sam 3. Mesec i dobila unutrašnje krvarenje": Tanja iz vb o gubitku bebe nakon zlostavljanja - Jedno se zarekla
Mondo 26.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, prvi put je javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, prvi put je javno govorila o svim životnim… »
"Dobila sam unutrašnje krvarenje i izgubila sam bebu": Tanja iz vb o jezivom gubitku deteta nakon zlostavljanja, onda se…
Kurir 26.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Tatjana je kao i svaka… »
Vesti dana »
Španija ima novog Rafu o kome priča svet, Zverev mu stoji na putu do polufinala!
Sportske.net pre 53 minutajoš 47 povezanih
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 38 minutajoš 48 povezanih
Tramp: "Iran je pristao da ne razvija nuklearno oružje" Američka vojska pogodila teretni brod koji je pokušao da probije blokadu iranskih luka
Kurir pre 4 satijoš 33 povezane
"Da je sve normalno, ja bih prvi bio u Lazi": Darko Lazić šokiran situacijom Mine Kostić - poručio jedno
Telegraf pre 8 minutajoš 20 povezanih