Povezane vesti
"Prešla sam 3. Mesec i dobila unutrašnje krvarenje": Tanja iz vb o gubitku bebe nakon zlostavljanja - Jedno se zarekla
Mondo 26.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, prvi put je javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, prvi put je javno govorila o svim životnim… »
"Dobila sam unutrašnje krvarenje i izgubila sam bebu": Tanja iz vb o jezivom gubitku deteta nakon zlostavljanja, onda se…
Kurir 26.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Tatjana je kao i svaka… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za sredu, 5. avgust: Danas sučano i veoma toplo, do 40 stepeni
Serbian News Media pre 31 minutajoš 33 povezane
Cure detalji stravične nesreće u Srbiji; Kamion pokosio radnike; Nije im bilo spasa VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 23 povezane
(Foto) Rusija gađala raketama centar za dronove u Kijevu: Poginulo 17 osoba, ranjeno 44
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 21 povezana
Apsolutni rekord: Dunav na ulazu u Srbiju dostiže minus 170 centimetara
BBC News pre 51 minutajoš 2 povezane
Ministarka energetike: Proizvodnja domaće rafinerije ključna za sigurnost snabdevanja naftnim derivatima
Nedeljnik pre 31 minutajoš 20 povezanih