Povezane vesti
Završeni radovi na saobraćajnicama u Kisaču
NoviSad.com 26.01.2024
Novi Sad – Završeni su radovi na saobraćajnicama u Kisaču. Rekonstruisan je kolovoz atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i u delu Svetosavske ulice u Kisaču, što će znatno doprineti funkcionalnosti saobraćajne mreže ovog… »
FOTO: U Kisaču izgrađena nova saobraćajnica
Moj Novi Sad 26.01.2024
Iz PR službe Grada javljaju da je završena rekonstrukcija kolovoza atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i u delu Svetosavske ulice u Kisaču, što će, kako navode, znatno doprineti funkcionalnosti saobraćajne mreže ovog… »
Izgrađena nova saobraćajnica u naselju Kisač
RTV 26.01.2024
NOVI SAD - Grad Novi Sad završio je rekonstrukciju kolovoza atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i u delu Svetosavske ulice u Kisaču, što će znatno doprineti funkcionalnosti saobraćajne mreže ovog naselja. Stanovnici… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 21 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 11 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane