Povezane vesti
Đurđev o Vučevićevoj poseti Budimpešti, napadima na Andreja Vučića i Zakona o rodnoj ravnopravnosti
RTV 26.01.2024
NOVI SAD - "Zahvaljujući viziji o strateškoj saradnji Srbije i Mađarske čije su čvrste temelje udarili Aleksandar Vučić i Viktor Orban, dve susedne zemlje svakim danom jačaju i šire polja zajedničkih delovanja. Nakon ekonomije, spoljne politike i… »
Vučević: Srbija i Mađarska veruju u istu Evropu
Politika 26.01.2024
Budimpešta će isporučiti naoružanje i vojnu opremu za potrebe VS. Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se u Budimpešti sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim, saopštilo je Ministarstvo odbrane. „Mi delimo zajedničke vrednosti. Mi… »
Vučević: Srbija od Mađarske kupuje oklopna vozila, Mađarima prodaje municiju
Sputnik 26.01.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je, posle sastanka sa mađarskim kolegom u Budimpešti, da će Srbija kupiti od Mađarske oklopna vozila, kao i da je sa druge strane dogovoreno da se mađarskoj strani proda srpska municija. „Danas smo konkretizovali… »
Vučević posle sastanka sa ministrom odbrane Mađarske: U Srbiju stiže vojna oprema
Novi magazin 26.01.2024
Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Budimpešti da je Srbija spremna da sarađuje sa Mađarskom po svim pitanjima koja su od zajedničkog interesa a tiču se bezbednosti i odbrane, uvažavajući činjenicu da je Mađarska deo NATO alijanse, a… »
Insajder 26.01.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je u petak, 26. januara, u Budimpešti posle sastanka sa svojim mađarskim kolegom da će Srbija kupiti od Mađarske oklopna vozila, a sa druge strane dogovoreno je da se mađarskoj strani… »
Blic 26.01.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas u Budimpešti posle sastanka sa svojim mađarskim kolegom da će Srbija kupiti od Mađarske oklopna vozila, a sa druge strane dogovoreno je da se mađarskoj strani proda srpska… »
Vučević i bobrovničski u Budimpešti: Spremni smo da sarađujemo sa Mađarskom, mi smo strateški partneri i prijatelji
Kurir 26.01.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim u Budimpešti, u okviru zvanične posete Mađarskoj. Nakon svečanog dočeka uz počasni stroj i intoniranje himni, održani su tet-a-tet razgovori dva… »
"Srbija i Mađarska su strateški partneri, prijatelji i više od toga": Sastanak ministara Vučevića i Šalaja Bobrovničskog
Euronews 26.01.2024
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Budimpešti, u okviru zvanične posete Mađarskoj, sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim. Ministri su istakli da da su dve zemlje strateški partneri i prijatelji… »
Sastanak Vučevića i Bobrovničskog u Budimpešti: Spremni smo da sarađujemo po pitanjima bezbednosti i odbrane
Telegraf 26.01.2024
Nakon svečanog dočeka uz počasni stroj i intoniranje himni, održani su tet-a-tet razgovori dva ministra i sastanci delegacija. Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem… »
Ministar Vučević u poseti Mađarskoj: Prvi sastanak Srpsko-mađarske radne grupe za odbrambenu industriju i naoružanje
Kurir 26.01.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević boravi u Budimpešti, u okviru zvanične posete Mađarskoj. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) - Zajedno sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim prisustvovao sam… »
Vučević s mađarskim ministrom odbrane: Razgovarao sam o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane
Kurir 26.01.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević boravi u Budimpešti, u okviru zvanične posete Mađarskoj. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) - Sastao sam se danas sa ministrom odbrane Mađarske Krištofom Šalajem Bobrovničskim. Sa… »
Vesti dana »
Vučić na otvaranju Samita EU-Zapadni Balkan u Tivtu sa Milatovićem i Spajićem
RTV pre 51 minutajoš 45 povezanih
Đedović: Gasprom potvrdio da će produžiti snabdevanje Srbije gasom za još tri meseca
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 21 minutajoš 40 povezanih
Upravni odbor PIC-a bez konsenzusa o novom visokom predstavniku, Šmit ostaje u BiH do kraja juna
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
(Foto) Makron na Cetinju: "Istorijska poseta potvrda evropskog puta Crne Gore, računajte na podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 60 povezanih