Povezane vesti
Rusija: Igor Girkin je bio optužen da je oborio malezijski avion, a sad je poslat u zatvor zbog vređanja Putina
Radio 021 26.01.2024
Igor Girkin izbegao je pravdu pošto je oborio avion MH17, a sad odlazi u zatvor pošto je kritikovao ruskog vođu. Poslednji put video sam Igora Girkina pre pet godina na stepeništu moskovske novinske agencije. „Da li biste razmislili o tome da mi… »
Rusija: Igor Girkin je bio optužen da je oborio malezijski avion, a sad je poslat u zatvor zbog vređanja Putina
BBC News 26.01.2024
Igor Girkin izbegao je pravdu pošto je oborio avion MH17, a sad odlazi u zatvor pošto je kritikovao ruskog vođu. Poslednji put video sam Igora Girkina pre pet godina na stepeništu moskovske novinske agencije. „Da li biste razmislili o tome da mi… »
Danas 26.01.2024
Poslednji put video sam Igora Girkina pre pet godina na stepeništu moskovske novinske agencije. „Da li biste razmislili o tome da mi date intervju?“, pitao sam. „Ne“, odgovorio je odsečno i odjurio. Ponovo sam ga video u četvrtak, 25. januara… »
Južne vesti 26.01.2024
Poslednji put video sam Igora Girkina pre pet godina na stepeništu moskovske novinske agencije. „Da li biste razmislili o tome da mi date intervju?", pitao sam. „Ne", odgovorio je odsečno i odjurio. Ponovo sam ga video u četvrtak, 25. januara 2024… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 2 satajoš 2 povezane

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 2 satajoš 7 povezanih