Povezane vesti
"Slao mi je nage slike": Zadrugarka raskrinkala još jednog fudbalera, a onda potkačila muža Helene Topalović
Blic 26.01.2024
Jovana Cvijanović ispričala je sve o svom ljubavnom odnosu, te je otkrila da je bila u kontatku sa fudbalerom Urošem Račićem. - Ja sam pripremila sve dokaze, samo da čujem da neko kaže da sam lagala, sve se objavljuje. Uroš i ja smo se dopisivali, čuli… »
Još jedan sportista u nizu kog je zavela?! Jovana obelodanila detalje odnosa s bivšim dečkom Eme Radujko, pale i golišave fotke…
Kurir 26.01.2024
Jovana Cvijanović, gotovo svakodnevno iznosi detalje navodnih ljubavnih afera sa oženjenim sportistima i pevačima, a sada je na red došao bivši dečko od Eme Radujko, Uroš Račić. Aktuelna učesnica Elite je otkrila da je sa fudbalerom bila u kontaktu, kao… »
Vesti dana »
Poslanici izglasali budžet za 2026. i izmene Zakona o udžbenicima, Generalštabu, Vojsci...
N1 Info pre 1 minutjoš 50 povezanih
Proces obustave rada postrojenja Rafinerije u Pančevu mogao bi da traje nekoliko dana
Sputnik pre 56 minutajoš 29 povezanih
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Mogerini i Sanino pušteni da se brane sa slobode u vezi sa istragom o korupciji
RTV pre 1 satjoš 32 povezane