Povezane vesti
"Slao mi je nage slike": Zadrugarka raskrinkala još jednog fudbalera, a onda potkačila muža Helene Topalović
Blic 26.01.2024
Jovana Cvijanović ispričala je sve o svom ljubavnom odnosu, te je otkrila da je bila u kontatku sa fudbalerom Urošem Račićem. - Ja sam pripremila sve dokaze, samo da čujem da neko kaže da sam lagala, sve se objavljuje. Uroš i ja smo se dopisivali… »
Još jedan sportista u nizu kog je zavela?! Jovana obelodanila detalje odnosa s bivšim dečkom Eme Radujko, pale i golišave…
Kurir 26.01.2024
Jovana Cvijanović, gotovo svakodnevno iznosi detalje navodnih ljubavnih afera sa oženjenim sportistima i pevačima, a sada je na red došao bivši dečko od Eme Radujko, Uroš Račić. Aktuelna učesnica Elite je otkrila da je sa fudbalerom bila u… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima: Protest „I nama je dosta krvi“ zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Nova pre 24 minutajoš 34 povezane

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 1 satjoš 25 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta u Beogradu, protestna šetnja u Novom Sadu
RTS pre 19 minutajoš 63 povezane