Povezane vesti
Jerković: Dragan Stanojević je lažov
Beta 26.01.2024
Nosilac liste "Mi-glas iz naroda" za beogradske izbore Aleksandar Jerković izjavio je danas da je jedan od osnivača tog pokreta Dragan Stanojević "lažov". "Dragan Stanojević je lažov. Niti smo se videli od izbora niti razgovarali. A ne vidim ni o… »
Novi magazin 26.01.2024
Nosilac liste "Mi-glas iz naroda" za beogradske izbore Aleksandar Jerković izjavio je danas da je jedan od osnivača tog pokreta Dragan Stanojević "lažov". "Dragan Stanojević je lažov. Niti smo se videli od izbora niti razgovarali. A ne vidim ni o… »
Danas 26.01.2024
Nosilac liste „Mi-glas iz naroda“ za beogradske izbore Aleksandar Jerković izjavio je danas da je jedan od osnivača tog pokreta Dragan Stanojević „lažov“. „Dragan Stanojević je lažov. Niti smo se videli od izbora niti razgovarali. A ne… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 19 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 55 minutajoš 42 povezane