Povezane vesti
Apel Vesne Stojković, teško povređene u NATO bombardovanju, medijima i javnosti: Potrebna mi je pomoć!
Jug press 26.01.2024
VRANJE Apel Vesne Stojković medijima i javnosti: Potrebna mi je pomoć! Vesna Stojković iz Vranja obratila se medijima i javnosti pismom u kojem moli za pomoć radi rešavanja teške životne situacije u kojoj je od 1999. godine kao žrtva NATO bombardovanja… »
Apel za pomoć Vesne Stojković
Bujanovačke 26.01.2024
Bujanovac, 26. januar 2024. Vranjanka Vesna Stojković (54), kojoj su amputirane obe noge zbog povreda tokom NATO bombradovanja, a boluje i od karcinoma, obratila se medijima i javnosti jer joj je potrebna pomoć. Njeno pismo prenosimo u celosti. “Ja sam… »
Vesti dana »
Od pljuskova do 32°C, pa drastičan pad: Pogledajte detaljnu vremensku prognozu za narednih sedam dana
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane
Koalicija “Autentična desnica“ predala RIK-u listu kandidata, uz poruku da su predstojeći izbori sudbonosni
Morava info pre 29 minutajoš 12 povezanih
Ko je najveće iznenađenje na spisku Veljka Paunovića?! Srbin rođen u Francuskoj, a igra u Španiji - sin je bivšeg reprezentativca!
Kurir pre 29 minutajoš 38 povezanih
Pentagon razmatra smanjenje američkog vojnog prisustva u Evropi: Do 40.000 vojnika moglo bi biti povučeno
NIN pre 2 satajoš 10 povezanih