Povezane vesti
„Dijana Hrkalović je mislila da sam saradnik Alana Kožara pa je organizovala racije u mojim lokalima“: Poznati ugostitelj…
Nova 26.01.2024
Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za pranje novca stečenog kriminalnim aktivnostima, a optuženi su, kako se sumnja, pomenuti novac ulagali u nekretnine, automobile i satove. Tokom istrage saslušan je i poznati ugostitelj… »
„Papić i Kajmaković su poslali Belivuka i Miljkovića da mi otmu lokal na Trgu Republike za 300.000 evra“
Nova 26.01.2024
Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za pranje novca stečenog kriminalnim aktivnostima, a optuženi su, kako se sumnja, pomenuti novac ulagali u nekretnine, automobile i satove. Tokom istrage saslušan je veliki broj svedoka, a… »
Vesti dana »
Inženjerska komora najavila sastavljanje tima eksperata kako bi se utvrdili uzroci tragedije u Novom Sadu
Euronews pre 1 satjoš 179 povezanih
Đurić: O uzroku nesreće nakon mišljenja stručnjaka, očekujemo da se utvrdi odgovornost
Politika pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić primio saučešće od predsednika Kazahstana povodom tragedije u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 178 povezanih
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 22 minutajoš 98 povezanih
Doktorka Turkulov: Troje povređenih životno ugroženi; Gradonačelnik Novog Sada: Građani da veruju državi
Insajder pre 2 satajoš 88 povezanih