Povezane vesti
„Dijana Hrkalović je mislila da sam saradnik Alana Kožara pa je organizovala racije u mojim lokalima“: Poznati ugostitelj…
Nova 26.01.2024
Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za pranje novca stečenog kriminalnim aktivnostima, a optuženi su, kako se sumnja, pomenuti novac ulagali u nekretnine, automobile i satove. Tokom istrage saslušan je i poznati ugostitelj… »
„Papić i Kajmaković su poslali Belivuka i Miljkovića da mi otmu lokal na Trgu Republike za 300.000 evra“
Nova 26.01.2024
Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za pranje novca stečenog kriminalnim aktivnostima, a optuženi su, kako se sumnja, pomenuti novac ulagali u nekretnine, automobile i satove. Tokom istrage saslušan je veliki broj svedoka, a… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana