Повезане вести
„Први пут сам плакала од среће“: Ученица Стефана Миленковића добила „Оскара“ класичне музике
Н1 Инфо 26.01.2024
„Први пут у животу сам се расплакала од среће!“ , рекла је Лана Зорјан, петнаестогодишња виолинисткиња из Новог Сада и прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету: Интернатионал… »
Велико признање младој новосадској виолинисткињи: Лана Зорјан светско музичко откриће
Вечерње новости 26.01.2024
ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »
„Расплакала сам се од среће први пут у животу“: Петнаестогодишња Лана Зорјан је прва Српкиња са Оскаром у свету класичне…
Нова 26.01.2024
Петнаестогодишња виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »
Вести дана »
Годину дана од напада на студенте ФДУ: Колоне се спојиле код Палате правде
Данас пре 33 минутајош 36 повезаних
Украјина ће у Швајцарској почети консултације са Американцима о мировном споразуму с Москвом
Бета пре 54 минутајош 43 повезане
Цуре детаљи са мучног састанка у Кијеву! Трампов човек псовао пред свима, разговор из ноћне море: Руси имају јаку базу, питање је времена...
Курир пре 19 минутајош 25 повезаних
Вучић о НИС-у након разговора са Американцима: "Биће тешко, грађани не морају да брину, то је наш посао"
Мондо пре 1 сатјош 22 повезане