Повезане вести
„Први пут сам плакала од среће“: Ученица Стефана Миленковића добила „Оскара“ класичне музике
Н1 Инфо 26.01.2024
„Први пут у животу сам се расплакала од среће!“ , рекла је Лана Зорјан, петнаестогодишња виолинисткиња из Новог Сада и прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету: Интернатионал… »
Велико признање младој новосадској виолинисткињи: Лана Зорјан светско музичко откриће
Вечерње новости 26.01.2024
ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »
„Расплакала сам се од среће први пут у животу“: Петнаестогодишња Лана Зорјан је прва Српкиња са Оскаром у свету класичне…
Нова 26.01.2024
Петнаестогодишња виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »
Вести дана »
ВИДЕО: Јокићев нови трипл-дабл у првој победи Денвера у новој НБА сезони
Радио 021 пре 51 минутајош 38 повезаних
Облачно с кишом и пљусковима широм Србије – обилније падавине на југу и југоистоку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 22 повезане
Ухапшен возач "аудија" који је на Новом Београду пијан прошао кроз црвено и усмртио породицу у другом возилу
Радио 021 пре 11 минутајош 59 повезаних
Хорор ноћ у Чачку: Двојица младића крвави довезени у болницу, једном се боре за живот!
Блиц пре 26 минутајош 13 повезаних