Povezane vesti
„Prvi put sam plakala od sreće“: Učenica Stefana Milenkovića dobila „Oskara“ klasične muzike
N1 Info 26.01.2024
„Prvi put u životu sam se rasplakala od sreće!“ , rekla je Lana Zorjan, petnaestogodišnja violinistkinja iz Novog Sada i prva Srpkinja u istoriji koja je osvojila najznačajnije priznanje klasične muzike na svetu: International Classical Music… »
Veliko priznanje mladoj novosadskoj violinistkinji: Lana Zorjan svetsko muzičko otkriće
Večernje novosti 26.01.2024
PETNAESTOGODIŠNjA violinistkinja Lana Zorjan iz Novog Sada je prva Srpkinja u istoriji koja je osvojila najznačajnije priznanje klasične muzike na svetu International Classical Music Award (ICMA) u kategoriji Discovery Award, koja se dodeljuje samo… »
„Rasplakala sam se od sreće prvi put u životu“: Petnaestogodišnja Lana Zorjan je prva Srpkinja sa Oskarom u svetu…
Nova 26.01.2024
Petnaestogodišnja violinistkinja Lana Zorjan iz Novog Sada je prva Srpkinja u istoriji koja je osvojila najznačajnije priznanje klasične muzike na svetu International Classical Music Award (ICMA) u kategoriji Discovery Award, koja se dodeljuje samo… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavljaju blokade: Pritisci sve veći, posećuju ih policija i inspekcija
N1 Info pre 13 minutajoš 12 povezanih