Повезане вести

„Први пут сам плакала од среће“: Ученица Стефана Миленковића добила „Оскара“ класичне музике

„Први пут сам плакала од среће“: Ученица Стефана Миленковића добила „Оскара“ класичне музике

Н1 Инфо 26.01.2024
„Први пут у животу сам се расплакала од среће!“ , рекла је Лана Зорјан, петнаестогодишња виолинисткиња из Новог Сада и прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету: Интернатионал… »
Велико признање младој новосадској виолинисткињи: Лана Зорјан светско музичко откриће

Велико признање младој новосадској виолинисткињи: Лана Зорјан светско музичко откриће

Вечерње новости 26.01.2024
ПЕТНАЕСТОГОДИШЊА виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »
„Расплакала сам се од среће први пут у животу“: Петнаестогодишња Лана Зорјан је прва Српкиња са Оскаром у свету класичне…

„Расплакала сам се од среће први пут у животу“: Петнаестогодишња Лана Зорјан је прва Српкиња са Оскаром у свету класичне…

Нова 26.01.2024
Петнаестогодишња виолинисткиња Лана Зорјан из Новог Сада је прва Српкиња у историји која је освојила најзначајније признање класичне музике на свету Интернатионал Цлассицал Мусиц Авард (ИЦМА) у категорији Дисцовери Авард… »

Вести дана »