Повезане вести

Браниоци неколико припадника Беливукове групе тражили укидање притвора

Браниоци неколико припадника Беливукове групе тражили укидање притвора

Политика 26.01.2024
У Специјалном суду у Београду данас је неколико припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, тражило од суда да њиховим брањеницима укине притвор. Адвокат Никола Јерковић предложио је суду да… »
„Нити сам користио, нити сам имао телефон“: Настављено суђење клану Беливук, десеторица оптужених негирали да су користили…

„Нити сам користио, нити сам имао телефон“: Настављено суђење клану Беливук, десеторица оптужених негирали да су користили…

Нова 26.01.2024
Суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и осталим оптуженима за припадност криминалној групи која је оптужена за седам убистава, трговину дрогу и оружјем, отмице и једно силовање у просторијама на стадиону ФК Партизан… »
Суд одбио предлоге да се припадници Беливукове групе пусте из притвора

Инсајдер 26.01.2024
Суђење организованој криминалној групи којом су руководили Вељко Беливук И Марко Миљковић а која је оптужена за седам убистава, трговину дрогом и оружјем, отмице и једно силовање у просторијама на стадиону ФК Партизан… »

Еуроневс 26.01.2024
Веће Специјалног суда у Београду одбило је предлоге бранилаца неколико припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, да им се укине притвор уз јемство или замени блажом мером. Претходно су браниоци… »

Вести дана »