Povezane vesti
"Meni se narod podsmevao" Radu Manojlović prozivali na ulici, sada kažu da je bahata
Mondo 26.01.2024
Rada Manojlović otkrila je sa kakvim se pedrasudama i komentarima suočavala na početku karijere. Rada Manojlović otkrila je sa kakvim se pedrasudama i komentarima suočavala na početku karijere. Pevačica Rada Manojlović aktivna je na sceni već skoro… »
"Ismevale su me pumpadžije, carinici, prodavci": Rada Manojlović doživela veliku neprijatnost zbog jedne stvari
Blic 26.01.2024
Pevačica Rada Manojlović priznala je da se na početku karijete susretala sa predsrasudama i prozivkama, te da je zbog automobila koji je vozila bila predmet podsmeha. Rada je, naime, u emisiji "Magazin in" otkrila da je dugo bila meta podsmeha ljudi jer… »
Vesti dana »
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijma opština Gornji Milanovac i Čačak, vodosnabdevanje normalizovano
RTV pre 9 satijoš 29 povezanih
Epilog izbora na Kosovu: "Pobeda najvećeg gubitnika" - većina toliko upitna, da se već prognozira novo glasanje
N1 Info pre 4 satijoš 72 povezane
Razorni zemljotres na Filipinima odneo najmanje tri života: Srušene brojne zgrade i kuće
Telegraf pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 6 satijoš 47 povezanih