Повезане вести
„Као да је отишао неко из моје фамилије“: Душан Ковачевић поводом смрти Горана Петровића
Нова 26.01.2024
Био сам у шоку када сам чуо вест о смрти Горана Петровића, иако сам знао да је имао неких здравствених проблема, каже Душан Ковачевић, академик и драмски писац, за Нова.рс. – Сви ми имамо здравствене проблеме, али он је био… »
„Оно што имам да кажем унесем у књигу“: Како је говорио Горан Петровић
Нова 26.01.2024
Смрт академика и писца Горана Петровића шокирала је културну јавност у Србији. Највише због тога што је у питању био човек у пуном стваралачком напону који је прошле године добио неке од најважнијих књижевних награда. Прошла… »
Преминуо писац и академик Горан Петровић
Нова 26.01.2024
После краће и тешке болести у Београду је у 63. години преминуо писац и академик Горан Петровић, потврдила је РТС-у његова породица. Горан Петровић је рођен у Краљеву 1. јула 1961. године. Његови романи и збирке прича… »
20 Година радио на књигама, а писање сматрао самотњачким послом: Добитник нинове награде Горан Петровић је овако говорио
Курир 26.01.2024
Културну јавност је изненадила вест о смрти познатог писца Горана Петровића. Рођен у Краљеву 1961. године, на књижевној сцени се појавио 1989. године књигом кратких прича "Савети за лакши живот". Објавио је и романе Атлас… »
Преминуо Горан Петровић: Српски писац и академик напустио нас у 63. години
Курир 26.01.2024
После краће и тешке болести у Београду је у 63. години преминуо писац и академик Горан Петровић, потврдила је РТС-у његова породица. Горан Петровић је рођен у Краљеву 1. јула 1961. године. Његови романи и збирке прича… »
Преминуо писац и академик Горан Петровић
Н1 Инфо 26.01.2024
Писац и академик Горан Петровић преминуо у 63. години у Београду
Блиц 26.01.2024
Писац и академик Горан Петровић преминуо је у Београду у 63. години након краће и тешке болести, потврдила је породица. Петровићеви романи и збирке прича објављени су у више од 130 издања, од чега је њих 60 преведено на 15… »
Вести дана »

Смена сунца и облака уз појачан ветар на југу Баната – до 20 степени
РТС пре 26 минутајош 6 повезаних

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 9 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана